Kilo klausimų? 8 (5) 2080009
2021-05-06

Jūsų mylimų TEVA basučių kolekcija 2021

2020 metai buvo tikri patogumo metai. Daug laiko praleidome namuose, lauke ir tikriausiai 80% mūsų kasdienių derinių turėjo būti ir buvo patogūs! Nors mada prie to ir prisitaikė po truputį jaučiamas noras puoštis ir lįsti iš laisvalaikio drabužių. Dalis visuomenės tikrai nekantrauja mesti lauk visas treningines kelnes ir grįžti į džinsus, bet kita dalis per daug priprato prie patogumo, todėl patogi mada tikrai išliks aktuali.

TEVA yra vienas iš prekių ženklų, kuris ypatingai išpopuliarėjo jau seniai, kai visos fašionistos pradėjo dėvėti ‘tėčio’ stiliaus basutes prie kasdienių derinių ėjimui į miestą ar susitikimams su draugais, bet nebūtinai važiuojant turistauti. Tokio tipo basutės vis dar yra aktualios ir šiandien!

 Dar viena labai pagirtina ir sveikintina TEVA kompanijos iniciatyva yra žingsniai tvarumo link. Pagaliau basučių audiniai yra pagaminti iš perdirbto plastiko, naudojant atsekamus ir patikrinamus „Unifi®“ REPREVE® poliesterio siūlus. Labai džiugu matyti, kad per kelerius metus įmonė stipriai atsižvelgė į ekologiją bei tvarumą ir siūlo savo klientams inovatyvius sprendimus.

Teva Hurricane Verge Women's sandalai yra nuostabus pasirinkimas, kai norisi ypatingo patogumo, patikimumo ir žaismingo dizaino. Šis klasikinis Hurricane padas su specialia papildoma juostele, kuri užsisega plastikine sagtimi, yra itin patvarus ir išlaiko koją itin stabiliai, todėl su šiomis basutėmis galima drąsiai nueiti ne vieną dešimtį kilometrų. Kaip visada, šis Hurricane modelis yra kelių spalvų - kreminės, juodos ir avietės rausvos - kad kiekvienam būtų lengva išsirinkti jam geriausiai pritaikomą atspalvį, kuris tiks prie bendro garderobo.

 Teva Flatform Mevia Women's modelis yra tikrai vienas iš labiausiai išskirtinių šioje apžvalgoje - aukšta ir stambi platforma tikrai nelieka nepastebėta! Kadangi platformos grįžta į mados viršūnes, Teva pataikė tiesiai į dešimtuką. Šie sandalai tikrai bus vieni mėgstamiausių tarp Z kartos atstovų, tuo abejoti tikrai neįmanoma. Svarbu ir tai, kad palyginus su kitais gamintojais, galime būti tikri, jog TEVA platforminės basutės bus tikrai patogios, ant jų stovėsime tvirtai ir galima bus ne tik nešioti kasdien į darbą/mokyklą/universitetą, bet ir drąsiai jas naudoti aktyviam laisvalaikiui. Kaip visada, TEVA leidžia rinktis tarp skirtingų spalvų, todėl yra tiek klasikinės juodos variantas, tiek labai švelnus ir vasariškas pasirinkimas - nude atspalvis.

Kita taip pat labai smagi pora sandalų yra Teva Jadito Universal Women's. Jos taip pat ant platformos, bet ji yra kiek žemesnė ir su išlenkimu ant pado, kuris bus šiek patogesnis ir su šiomis basutėmis galima bus jaustis tikrai laisvai. Tai puikus pasirinkimas miesto deriniams, taip pat ir festivaliams ar koncertams lauke, nes nesvarbu, koks bus oras - lis ar švies saulė - savo tevų nesugadinsi. Jų viršus pagamintas iš poliesterio, o padas iš EVA putų, tai blogiausia, kas nutiks, tai batai tiesiog šiek tiek sušlaps. Tai tikrai labai smagus pasirinkimas vasarai, nes bus ne tik gražu, bet ir universalu.

Na ir paskutinė tevų pora, į kurią vertą atkreipti dėmesį yra, žinoma, Teva Original Universal Women's. Tai pats labiausiai klasikinis ir universalus tevos basučių modelis, kuris kiekvienais metais pasirodo vis skirtingomis spalvomis ar raštais. Šiemet mus džiugina itin gaivus įvairių spalvų derinys, kuris puikiai papildys monochromatinės spintos gerbėjus, kurie nori kažkokio cinkelio vasarai. Taip pat, šios basutės yra tikrai tobulos laisvalaikiui, todėl puikiai derės prie pilkos, baltos ar kreminės spalvų drabužių. Na ir, aišku, šis modelis ir šis spalvų derinys bus tikrai nepamainomas tiems, kas mėgsta atrodyti ryškiai! Smagu ir tai, kad TEVA visada pasiūlo alternatyvių spalvų variantų tam pačiam sandalui, o būtent Teva Original modelis tikrai turi vieną plačiausių pasirinkimų - nuo juodų iki baltų ir margų.

Paskutinis patarimas - ilgai nelaukti ir griebti sau patinkančius sandalus jau dabar, nes atėjus vasaros mėnesiams daugumos jų jau nebebus galima įsigyti!

Taip pat skaitykite