18 GIMTADIENIS - 18 PASIŪLYMŲ!
SUŽINOK ŠIANDIENOS GIMTADIENIO PASIŪLYMĄ!
SUŽINOK
Kilo klausimų? 8 (5) 2080009
2022-03-10

Patogiausios atostogų basutės – Teva

Geriausios mados tendencijos šiais laikais yra tos, kurios mums leidžia jaustis patogiai, bet tuo pačiu ir stilingai. Viena iš jų, praeitą rudenį išpopuliarėję „bjaurūs sportbačiai“ (ugly trainers) ir nuo pavasario į mados podiumą besibeldžiančios „tėčio basutės“ (dad sandals). Turistinės, patogios basutės su lipniais užsegimais naujas stileivų hype? Tikrai taip! Kas gali būti geriau, kai pagaliau vasara, o prieš akis atostogos, festivaliai, savaitgaliai prie ežero ir kitos pramogos.

Patogių „tėčio basučių“ pionieriai TEVA šį sezoną pristatė daug skirtingų modelių, kurie visi yra be galo funkcionalūs – tiks dėvėti tiek į turistinį žygį, tiek į miestą, tiek į atostogas arba į vasaros festivalį, kuriame veiksmui vykstant tik ant kojų, reikia nemažai ištvermės ir patogumo. Svarbiausia, nebijoti eksperimentuoti su drabužių deriniais ir neapsiribojant derinti TEVAS prie įvairiausio stiliaus drabužių, ne tik patogių sportinių kelnių ar timpų.

Tam, kad įkvėpimo nepritrūktų, šiandien čia keturi skirtingi drabužių deriniai, keturios skirtingos TEVOS vasaros savaitgalio kelionei, festivaliui prie jūros, pasivaikščiojimui mieste ir t.t! 

1. Suknelė + skrybelė + rankinė + akiniai

Midform TEVA modelis vienas iš tų, kurie savo grožiu nenusileidžia jokiems pavasario/vasaros podiumams, nes atrodo be galo stilingai ir visiškai kitaip nei klasikinės TEVA basutės lygiu padu. Šviesiai rusva spalva šio sezono top‘as, o jos derinimas su kitais rudos spalvos atspalviais atitinka garsiausių pasaulio dizainerių vizijas. Šios basutės ir suknelė yra puikus derinys norint atrodyti gražiai ir pasipuošus, bet kartu jaustis labai patogiai.

 

2. Džinsai + Balti marškinėliai + akiniai + rankinė


Spalvotos TEVOS gali būti iššūkis suderinti su kitais drabužiais, bet vis tiek atrodyti stilingai. Geriausia išeitis – gera pora džinsų. Tiesaus kirpimo arba mom džinsai atrodo be galo stilingai, nukirpta, neapsiūta jų apačia taip pat prideda charakterio. Visa kita derinio dalis – paprastumas – Balti ar pilki marškinėliai niekada nenuvils, o šiaudinis krepšys sugrąžins aprangai vasariškumą.

3. Sijonas + marškiniai + akiniai + rankinė

TEVA Original sandalų modelis yra visiška klasika, bet balta spalva suteikia jiems visiškai kitokį, daug įdomesnį charakterį. Šis modelis tiks dėvėti beveik prie visko, o vienas iš variantų galėtų būti džinsinis sijonas ir labai lengvos medžiagos (pavydžiui, lino ar viskozės), laisvai krentantys marškiniai atraitotomis rankovėmis. Priderinus talpią rankinę per petį, derinys taps dar praktiškesniu, o galutinę vyšnaitę ant torto uždės linksmi, ryškūs akiniai.

4. Šortai + berankovė palaidinė + akiniai + rankinė

Kad ir kaip smagu ir faina yra turėti spalvotų batų, pora juodų niekada nenuvils, bus praktiški ir tarnaus ilgus metus. Midform Universal TEVA juodos basutės jau visai neseniai tapo viena iš top vasaros avalynės pasirinkimų ne vienos fashionistos spintoje ir ne be reikalo – jie tikrai yra be galo universalūs ir patogūs. Karštą vasaros dieną juos galima derinti su šortais, lengva berankove palaidine, dideliais akiniais ir labai patogia rankine, kurią galima persijuosti kaip diržą. Labai paprastai, bet neprastai ir, žinoma, be galo patogiai!

Taip pat skaitykite