18 GIMTADIENIS - 18 PASIŪLYMŲ!
SUŽINOK ŠIANDIENOS GIMTADIENIO PASIŪLYMĄ!
SUŽINOK
Kilo klausimų? 8 (5) 2080009
2019-12-05

Šilčiausi ir patogiausi žiemos batai

Žiemos sezonu didžiąją laiko dalį lauke niūru, tamsu ir šalta. Tokiu oru jaukumo ir šilumos norisi ne tik namie bet ir lauke. UGG ir EMU batai šiltai jūsų žiemai!

Atėjus gruodžiui ir pirmam sniegui, visos mintys iškart pradeda suktis apie šilumą ir jaukumą – kuo greičiau pasipuošti namus kalėdoms, išsitraukti visus šilčiausius megztinius iš spintos, nebeišeiti iš namų be kepurės ar šaliko, vakarais įsisukti į mieliausią pleduką ir, žinoma, kaip išeiti pasivaikščioti apžiūrėti kalėdiškai pasipuošusio miesto ir mirtinai nenušalti kojų!

 

Man asmeniškai, bandymas išsirinkti žieminius batus ne vienus metus buvo didžiausia kančia, nes visi batai, kurie yra gražūs, deja, nebūdavo šilti. Tada atėjo UGG batų mada ir pusė pasaulio nusprendė, kad eiti į miestą su didžiuliais, beveik šlepečių įvaizdį turinčiais batais yra jėga. Tada viskas atrodė paprasta – bus ir šilta, ir viskas bus on trend. Deja, ta banga praėjo ir tokio tipo avalynė buvo labai stipriai nuteista, nes iš tiesų nunešiota pora atrodė tikrai labai nekaip. Tiesa, iš prekybos jie niekur nedingo ir tiek EMU, tiek UGG prekės ženklai iki šiol išliko labai šiltų batų ambasadoriais – niekas kitas, mano nuomone, nesugeba padaryti tokių šiltų žieminių batų.

Šiais metais abiejų kolekcijos mane labai nustebino, nes visų pirma, abu prekės ženklai pristatė batus, kurie yra vandeniui atsparūs, kas yra be galo svarbu mums visiems Lietuvoje, kai žiemiškas oras ir sniegas ne visada reiškia, kad bus sausa. UGG naujoje kolekcijoje atradau tiek nuostabių klasikinių modelių ir spalvų, kurie iki šiol man labai patinka ir tikrai nemanau, kad jie atrodo vaikiškai ar nestilingai – mano nuomone, suderinus, pavyzdžiui, UGG Classic Mini Graphic Logo II ar EMU Australia Foy Flatform Metallic, su tiesaus kirpimo kostiuminėmis kelnėmis ir jaukiu megztuku, tikrai galima sukurti labai netikėtą žiemišką įvaizdį. Kiek labiau klasikinis variantas būtų EMU Australia Stinger Lo, UGG Classic II Short arba UGG Mini Bailey Bow II – ilgesnio modelio batukai, kurie puikiai tiks prie skinny kelnių.

Žinoma, reikia pripažinti ir nepersistengti, šie ‚klasikinio‘ UGG ar EMU modelio batai tikrai nėra „nuo podiumo nuimti“ ar „metų stilingiausi“, jie turi kitų didžiulių privalumų žiemos metu ir su tinkama apranga jie gali atrodyt tikrai puikiai, bet mano nuomone, yra labai svarbu juos tinkamai prižiūrėti – impregnuoti, pavalyti po kiekvieno nešiojimo ir nustoti nešioti, kai jie visiškai pakeičia spalvą ir kulnas jau nebetiesus ir nukrypęs nuo pado. Nieko nėra baisiau už nunešiotus ir labai pavargusius tokio tipo batus – faktas.

Kas mane labai nustebino šiemet, tai EMU asortimentas – radau keletą modelių, kurie primena tradicinius rudeninius aulinukus, bet iš tikrųjų yra vandeniui atsparūs, odiniai batai su tikru avikailiu viduje - juodi su įdomiais batraiščiais EMU Australia Dongara arba įvairių atspalvių Chealsea modelio aulinukai EMU Australia Pioneer. Tuo tarpu UGG pristatė labai įdomų modelį - UGG Palomar Sneaker – sportinio stiliaus aulinukus su storesniu padu. Labai stilingas pasirinkimas ir ne ką mažiau praktiškas nei jų klasikiniai modeliai. Kitas panašios stilistikos modelis man pasirodė UGG Classic Boom Boot – vėlgi, dominuoja storesnis padas, kuris, mano nuomone, yra labai labai geras pasirinkimas, nes ne tik atlaikys šlapdribą, bet ir atrodys šiek tiek dailiau – kaip mini platforma.

Na ir pabaigai pasilikau du EMU modelius - EMU Australia Sorby ir EMU Australia Rutledge, kurie man pasirodė tiesiog sutverti žiemos kelionėms į alpes slidinėti, kai po ilgos dienos praleistos nepatogiuose slidinėjimo batuose norisi užsidėti kažką itin patogaus ir minkšto, o tada keliauti į après ski bariuką karšto vyno ar šokolado.  

 

Taip pat skaitykite