Šią savaitę lietaus prekėms papildoma -20% nuolaida su kodu: 20RAIN
IŠSIRINK
Kilo klausimų? 8 (5) 2080009
2020-09-21

CAMPER - išskirtiniam rudeniui

Camper batai pasižymi lengvumu - nesvarbu, ar tai būtų aulinukai, ar kedai - su jais pėdos tikrai nepavargs vaikščioti ir tie rekomenduojami 10 tūkstančių žingsnių per dieną taps kasdieniu malonumu.

Rugsėjis - pats laikas pradėti galvoti apie spintos generalinį sutvarkymą ir tuo pačiu apsižiūrėjimą, ar nieko netrūksta naujam sezonui. Kaip maudymosi kostiumėlius reikia pirkti vasario/kovo mėnesiais, kai tik pasirodo naujo sezono kolekcijos, taip ir rudeninius bazinius daiktus kaip gera striukė, paltas ar batai - reikia pirkti rugsėjo/spalio mėnesiais, nes yra labai didelė tikimybė, kad atėjus lapkričiui, o kartais net ankščiau, priklausomai nuo oro prognozių, visi gražiausi ir geriausiai daiktai jau būna sold out.

Kad ir kaip bebūtų keista dar dėvint basutes ar laukiant bobų vasaros ir 20+ laipsnių šilumos žiūrinėti į rudeninius aulinukus, tai daryti labai stipriai rekomenduoju ir šiandien norėčiau apžvelgti Camper naujausią kolekciją.

Pradėsiu su labiausiai vasariškais, kad būtų lengviau įsivažiuoti. Camper Sneaker Courb K201175 - itin lengvi, odiniai kedukai, kurie jus įveš į naująjį rudens sezoną. Balti paprasti kedai be jokių logotipų ir detalių buvo tokie madingi, kad tiesiog patapo klasika - su jais niekad ir niekur neprašausit, nes būtent šis modelis atrodo labai elegantiškai ir tiks net ir prie pilno kostiumo - švarko ir kelnių. Jeigu balta spalva jums yra kiek per daug, visada galima rinktis juodą, o dar drąsesnėms asmenybėms Camper paruošė ir tamsiai raudonos spalvos variantą. Šie sportiniai bateliai tikrai labai patogus ir stilingas pasirinkimas!

Tęsiant batų be aulo ir be kulno temą, CAMPER Oxyde Foca yra tikriausiai vienas populiariausių ir seniausių modelių prekės ženklo istorijoje. Tai tikrai batai ne kiekvienam, nes jų dizainas yra kiek išskirtinis - platesni ties pirštais ir vietoj raištelių įverta tampri guma. Manau, kad ši batų pora tikrai tiks tiems, kurie be galo vertina patogumą ir kokybę, nenori daug galvoti, ką ir kada įsigyti. Keletas spalvų pasirinkimų tikrai leis atrasti labiau universalius savam garderobui ir juos galima bus dėvėti tiek rudenį, tiek ankstyvą pavasarį. 

Koks ruduo be aulinukų, ar gi ne taip? Camper Pix K400304 modelis turi du pasirinkimus - drąsų ir ryškų - raudoną - arba klasikinį ir universalų - juodą. Rinktis jums, koks bus jūsų ruduo šiemet, bet be tokio tipo aulinukų tikrai sunku išsiversti. Jie odiniai, patogūs, su jais nesušlapsite pėdų, kai oras taps lietingesnis ir, manau, kad jie yra tokie lengvi, kad bus tinkami ilgiems ir maloniems rudens pasivaikščiojimams su kavos puodeliu rankoje.

Na ir pabaigai palikau klasikinį ir rudenišką modelį Camper Brutus K400407 tai auliniai batai ant nedidelio kulniuko, nuostabaus kaštono rudos atspalvio arba klasikinės juodos. Toks bato tipas jums tiks prie visko - džinsų, kelnių, sijonų (juodos pėdkelnės ir tokie juodi aulinukai vizualiai išilgins kojas) ir megztų suknelių, kai atšals arba midi vasarinių suknelių ir nuogų kojų. Tikrai be galo universalus pirkinys ir, jeigu tokio dar neturite, tai tikrai verta įsigyti.

Bendrai, Camper batai pasižymi lengvumu - nesvarbu, ar tai būtų aulinukai, ar kedai - su jais pėdos tikrai nepavargs vaikščioti ir tie rekomenduojami 10 tūkstančių žingsnių per dieną taps kasdieniu malonumu. 

VISĄ CAMPER KOLEKCIJĄ RASI ČIA

Taip pat skaitykite