18 GIMTADIENIS - 18 PASIŪLYMŲ!
SUŽINOK ŠIANDIENOS GIMTADIENIO PASIŪLYMĄ!
SUŽINOK
Kilo klausimų? 8 (5) 2080009
2020-04-09

CROCS klumpės grįžta į gatvės madas!

CROCS + kojinės + Jibbitz aksesuarai = naujųjų CROCS dėvėjimo technika, nes dabar kiekvienas gali savaip personalizuoti savo klumpes ar įsispiriamas šlepetes.

CROCS klumpės vos atsiradusios sudrebino mados pasaulį – ganėtinai keistos išvaizdos avalynė pirmą kartą pasirodę dar 2002, tikrai nepretendavo į jokias mados viršūnes. Jų pagrindinė paskirtis turėjo būti batai plaukiojant laivais.

Mados pasaulis, sakyčiau, kad netgi labai viešai žemino CROCS ir teigė, jog niekas niekada jų nepriims rimtai ir tikrų tikriausiai nei vienas žmogus nė už ką nenorėtų būti sutiktas dėvint šiuos batus.

Kalbų buvo nemažai, bet CROCS pardavimai pradėjo kilti ir kilo ganėtinai sparčiai, o kai net tokie asmenys kaip Džordžas Bušas, Michelle Obama su vaikais, o galiausiai ir karališkosios narys, mažasis Princas Džordžas, Kate ir William‘o vos 23 mėnesių berniukas, buvo spaudos nufotografuotas dėvint CROCS, šių batų sėkmė tik sustiprėjo.

Matyt, kad toks išaugęs populiarumas pažadino ir mados industriją, nes jau 2017 metais, dizaineris Christopher Kane sukūrė ypatingo modelio CROCS klumpes dekoruotas įspūdingais mineraliniais akmenimis.

O 2018 metais mados pasaulis buvo sudrebintas Paryžiaus mados savaitės metu, kai įspūdingos CROCS klumpės su labai didele platforma buvo pristatyti ant Balenciaga podiumo. Ši kolaboracija buvo tokia sėkminga, kad viskas buvo išparduota vos tik ji pasirodė Barney‘s prekybos centre.

Taigi, CROCS kolaboracijos sėkmingai tęsėsi ir toliau – Alife, Post Malone, Pleasures – tai žymūs užsienio veikėjai, o Lietuvoje kolaboraciją su CROCS dar praeitais metais pristatė ir dizainerė Laura Daili, kol galiausiai paskutiniu metu šie batai tapo tokie populiarūs, jog juos dėvi tokie žmonės kaip Ariana Grande ir Justin Bieber, o mūsų jaunoji Z karta yra visiškai išprotėjusi dėl jų.

CROCS + kojinės + Jibbitz aksesuarai = naujųjų CROCS dėvėjimo technika, nes dabar kiekvienas gali savaip personalizuoti savo klumpes ar įsispiriamas šlepetes. Per daugiau nei 18 metų CROCS jau vis tvirčiau įsitvirtina ir kasdieniame gyvenime – ar tai būtų darbai kieme, ar pasivaikščiojimas miške, ar galų gale kaip avalynė mados savaitėse, tiek ant podiumų, tiek gatvės madoje. Įdomus faktas ir tai, jog Lietuvoje šiuo metu parduota net vienas milijonas CROCS avalynės porų! Ar kas būtų pagalvojęs prieš 18 metų? 

VISĄ CROCS KOLEKCIJĄ RASI ČIA: https://www.open24.lt/lt/crocs/

Taip pat skaitykite