Šią savaitę lietaus prekėms papildoma -20% nuolaida su kodu: 20RAIN
IŠSIRINK
Kilo klausimų? 8 (5) 2080009
2021-11-19

Kalėdinių dovanų gidas

Originalių, tvarių Kalėdinių dovanų idėjų gidas

Parduotuvių vitrinos jau puošiasi girliandomis, vaikai mokosi kalėdinius eilėraščius bei rašo laiškus Kalėdų seneliui, suaugę pradeda ruošti kalėdinių dovanų sąrašus ir mandarinų kvapas į kiekvienos šeimos namus atveda Kalėdas.

Grįžkime prie kalėdinių pirkinių. Daugelis pasiduoda šventinei karštinei ir paskutinę minutę važinėja po prekybos centrus ieškodami artimiesiems tinkamų dovanų. O mes savo ruožtu, norėtume paskatinti Jus dovanomis pasirūpinti iš anksto, kai visoms dovanoms taikomos nuolaidos. Pasirūpinę iš anksto galėsite ne tik ramiai mėgautis šventiniu laikotarpiu, bet ir sutaupysite ne tik savo laiką, bet ir pinigus.

Taigi, tam, kad būtų šiek tiek lengviau, turiu idėją visoms moterims ir merginoms jūsų artimųjų tarpe. Dovanokite šlepetes! Kokybiškos, minkštos, laaaabai gražios šlepetės gali būti tikras išsigelbėjimas šaltuoju sezono metu, bet, deja, tokias ne visada leidžiame sau įsigyti.

Kalėdinės dovanos Open24

Turite gerų draugų porą, kuriems gyvenime nieko netrūksta? Esu įsitikinusi, jiems trūksta kokybiškų ir šiltų CROCS šlepečių

Kalėdinės dovanos Open24

Einate į įmonės kalėdinį vakarėlį, o kolegai neturite dovanos? Kojinių niekada nebus per daug! O kai kojinių pora pagaminta iš 51 plastiko buteliuko, surasto vandenyne, padovanosite puikią dovaną, o kartu ir prisidėsite prie gamtos švaros!
Padovanokite tvarią ir stilingą dovaną tiems, kuriuos mylite. Kartu su rinkiniu bus pridėtas meniškas atvirukas, pagamintas iš perdirbto popieriaus.

Kalėdinės dovanos Open24

O kolegoms, mėgstantiems išskirtinumą, puikiai tiks Happy Socks - praskaidrinančios net niūriausią dieną! Kojinių niekada nebus per daug, tiesa?

Tęsiant tvarumo temą, tikiu, kad kiekvienas iš mūsų nori prisidėti prie geresnės planetos padėties, tad draugams, tėvams, broliams ir seserims nuoširdžiai rekomenduoju dovanas iš perdirbtų medžiagų. ECOALF pasirūpino, kad dovana būtų ne tik stilinga ir graži, bet ir nekenkianti aplinkai 😊 

Kalėdinės dovanos Open24

Pasižvalgyk: džemperiai, gertuvės ir kt. Pasirūpink, kad Tavo dovanos būtų naudingos ne tik Tavo žmogui, bet ir planetai.

O mano močiutė nustojo megzti kojines, bet nori dovanoti šilumą ir saugumą savo anūkams. Čia į pagalbą ateina REIMA 😊 Kojinės, pirštinės, termo rūbeliai. Patogumas ir šiluma, nuo čia prasideda vaikų laimė 😊

Kalėdinės dovanos Open24

Vos nepamiršau parodyti mėgstamiausių vyriškų šlepečių. Stilingos, šiltos, patogios - puikiai tinka Kalėdinei dovanai. 

Taip pat skaitykite