Šią savaitę lietaus prekėms papildoma -20% nuolaida su kodu: 20RAIN
IŠSIRINK
Kilo klausimų? 8 (5) 2080009
2022-12-05

„Reima“, „Columbia“ bei „Didriksons“ vaikiški kombinezonai: nesvarbu, kurį pasirinksite, nepasigailėsite!

Vienos mamos, atlikdamos reviziją spintoje prieš naujus mokslo metus, nepamiršta peržiūrėti ir šaltajam metų laikui skirtų lauko rūbų rezervo. Kitos, užsivertusius galybe įvairių rūpesčių, šiuo klausimu rimčiau užsiima tik tada, kai sinoptikai ima signalizuoti apie artėjantį oro atšalimą. Jei atžala pasiekė tą amžius tarpsnį, kai augimo tempas šiek tiek sulėtėja, tikėtina, Jums pasisekė ir kombinezonai, kurie tiko praeitais metais, sėkmingai tarnaus ateinantį sezoną. Aišku, ši taisyklė galioja tik tuo atveju, jei per praėjusį apsipirkimą padarėte tinkamą sprendimą. Tai yra išsirinkote kokybišką kombinezoną, kuris, atlaikęs net ir pačius ekstremaliausius vaiko nuotykius lauke, esant įvairioms oro sąlygoms, puikiai išlaikė ne tik savo funkcionalumą bet ir estetiką.

Kaip tik tokie yra mūsų internetinėje parduotuvėje siūlomi „Reima“, „Columbia“ ir „Didriksons“ žieminiai kombinezonai vaikams. Šie prekiniai ženklai neabejotinai yra vaikiškos lauko aprangos gamybos lyderiai, pelnę simpatijas daugelio tėvų ir, žinoma, vaikų tarpe.

Negalime vienareikšmiškai atsakyti, kurio iš minėtų gamintojo kombinezonai vaikams yra geriausias pasirinkimas. Tai – individualus kiekvieno apsisprendimas, kuram įtaką daro tiek objektyvūs (pavyzdžiui, vaiko amžius), tiek subjektyvūs aspektai. Vienas jų – emocinis prisirišimas prie konkretaus prekinio ženklo gaminių.

Taigi, be asmeninės simpatijos vienam konkrečiam prekiniam ženklui, paruošėme Jums apžvalgą, kurioje išsamiau aptarsime „Reima“, „Columbia“ bei „Didriksons“ vaikiškų kombinezonų ypatybes. Iš karto atskleisime mažą paslaptį. Visi jie – verti Jūsų dėmesio!

„Reima“

Žaisminga laputaitė, smalsiai žvelgianti pro rudeninius lapus ar rožiniame fone „įsodinti“ miško gyventojai? O gal – scena iš „Trolių Mumių“, apie kuriuos skaitydami ir žiūrėdami animacinį filmuką užaugo jau kelios kartos? Jei kaip tik neseniai dairėtės naujo vaikiško kombinezono „Open24“ asortimente, klausimų, apie ką čia mes, tikriausiai nekyla! „Reima“ kombinezonai vaikams visų pirma prikausto akį savo originaliu, žaismingu dizainu, kuriam abejingi nelieka nei tėvai, nei vaikai. Žinoma, plačiame šio prekinio ženklo gaminių asortimente, be margaspalvių modelių, gausu ir solidesnių variantų (pavyzdžiui, vienspalviai, mėlyni, žali ar kitų, neutralesnių spalvų), neretai imponuojančių vyresniems vaikams.

Dar viena ir, sutikite, labai džiuginanti detalė, jog „Reima“ kombinezonai – ne tik gražūs, bet ir funkcionalūs bei praktiški. Nuo to ir reikėjo pradėti, ar ne? Membraninis audinys – vienas svarbiausių šio gamintojo kombinezonų privalumų. Vaikas, vilkintis „Reima“ kombinezoną, yra patikimai apsaugotas nuo šalčio, drėgmės ir vėjo, tačiau tuo pat metu kūno išskiriama drėgmė yra išstumiama į išorę. Tokios membraninio audinio savybės garantuoja maksimalų vaiko komfortą net ir jam aktyviai judant lauke. Juk, kaip žinia, sukaitus nuo prakaito ir pūstelėjus vėjui, labai dažnai užklumpa peršalimas.

Gaminant „Reima“, pagalvota ir apie pagrindines problemas, susijusias su vaikų lauko drabužiais. Kombinezono užpakalinė dalis yra papildomai izoliuota. Juk čiuožti nuo snieguoto kalno galima ir be rogių ar „pašikniuko“! Papildomai užsandarintos ir visos siūlės, taip garantuojant dar didesnę apsaugą nuo drėgmės patekimo. Dalyje kombinezonų papildomai sutvirtinta kelių sritis, nors jau ir pats kombinezono audinys pasižymi dideliu atsparumu bei patvarumu. 

Medžiaga, iš kurios yra pasiūti „Reima“ kombinezonai, efektyviai atstumia nešvarumus. Vaikui grįžus iš lauko net ir po šiek tiek purvinų (juk ne visos žiemos dienos būna baltos ir šaltos) linksmybių, nereikės kombinezono grūsti į skalbimo mašiną. „Šviežią“ purvą nesunkiai galima  nuvalyti tiesiog drėgna šluoste. Taip ne tik sutaupomas laikas, bet ir išvengiama galvos skausmo, kaip skalbti kombinezoną, jog šio funkcionalumas nenukentėtų. O, nesivadovaujant gamintojo pateiktomis rekomendacijomis, tikrai galima padaryti nedovanotinų klaidų. Galiausiai, itin dažnas kombinezonų skalbimas rūbui tikrai nėra į naudą.

Būtina atkreipti dėmesį, jog „Reima“ kombinezonai yra didinti. Tad rekomenduojame vadovautis ne tik produkto dydžiu, bet ir konkrečiais išmatavimais, kuriuos pateikiame prie kiekvieno „Open24“ elektroninėje parduotuvėje parduodamo kombinezono modelio.

„Columbia“

„Columbia“ kombinezonai vaikams – pasirinkima, kuris yra populiarus tiek ieškant pačių mažiausių, „leliukiškų“ dydžių, tiek prireikus aprengti jau gerokai ūgtelėjusius vaikus. Tiesa, labai nenustebkite, jei šio gamintojo kombinezonui patekus į, pavyzdžiui, senelės rankas, kuri jį „nurašys“, nes „juk toks plonas ir vaikas žiemą sušals“. Tai – visiška netiesa!

„Columbia“ kombinezonai, kurių pamušalas (priklausomai nuo modelio) yra užpildytas pūkais, plunksnomis, mikro vilna (nuo galvos iki liemens srities) ar specialios sudėties „Omni-Heat“ izoliacine medžiaga – puikus įrodymas, jog lauko aprangos svoris bei storis nėra proporcingas jo šiluminėms savybėms. Galite būti tikri, jog su lengvu, plonu „Columbia“ kombinezonu net ir žvarbiausią dieną nesušals nei mažylis, dar gulintis vežimėlyje, nei ūgtelėjęs vaikas, jau besimėgaujantis žiemos malonumais. Unikali „Omni-Heat™“ šilumos reguliavimo technologija, kai išskiriama kūno šiluma yra išsaugoma viduje, o drėgmė – išstumiama į išorę, garantuoja komfortišką temperatūrą ir malonų sausumo jausmą net ir vaikui aktyviai judant.

„Columbia“ kombinezonai yra dengti specialia membranine „Omni-Tech“ medžiaga, kuri sąlygoja ne tik atsparumą drėgmei, besiskverbiančiai iš aplinkos, bet ir purvo „atstūmimo“ savybes. O nesudėtinga audinio priežiūra, kaip žinia, yra vienas iš svarbių kriterijų renkantis vaikiškus rūbus.   

Kombinezonai yra pagaminti iš tvirtos medžiagos, o dalys, įprastai patiriančios didžiausią trintį, tai yra užpakalio ir kelių sritis, papildomai sutvirtintos. Vadinasi, net čiuožinėjimas ant užpakaliuko, ropojimas ant kelių, laipiojimas po medžius ir kitos planuotos ar spontaniškos veiklos ilgai nepaliks žymių ant kombinezono.

Užlenkiami rankogalių ir kojų galai – praktiškas „Columbia“ sprendimas, itin praverčiantis auginant mažylius. Jie papildomai saugo galūnes nuo šalčio, o, pavyzdžiui, vaiką vežant automobiliu ir neplanuojant ilgesnio buvimo lauke, puikiai atstoja ne tik pirštines, bet ir batus. Taip pat tokia konstrukcinė rūbo detalė gali tapti tikru išsigelbėjimu, kai jau užmigusį mažylį reikia aprengti išėjimui į lauką.

Kalbant apie dydį, galite (o ir rekomenduojama) imti būtent tokį, kokį vaikas šiuo metu ir nešioja. „Columbia“ kombinezonai yra pakankamai erdvūs, siekiant užtikrinti, jog patogiai jaustųsi ir vaikas, aprengtas šiltesniais drabužiais. Dalyje modelių yra vadinamoji „augimo funkcija“, leidžianti, tiesiog išardžius siūlę, prailginti kombinezoną 2-3 cm. 

„Didriksons“

Vaikiški „Didriksons“ kombinezonai – puikus pasirinkimas ne tik kasdienėms žiemos linksmybėms kieme, bet ir „rimtesnėms“  pramogoms, pavyzdžiui, ruošiantis išvykai į slidinėjimo kurortą. Rūbas efektyviai apsaugo nuo šalčio, vėjo ir drėgmės. Šią funkciją užtikrinti padeda ne tik audinio atsparumas vandeniui (priklausomai nuo modelio, šis rodiklis siekia ir iki 10 000 mm), bet ir tokie konstrukciniai sprendimai, kaip, pavyzdžiui, papildomas užtrauktuko atvartas, skirtas apsaugai nuo audros ar klijuotos siūlės.  

Vaikas, vilkėdamas „Didriksons“ kombinezonu, bet kokioje situacijoje jausis patogiai. Audinys pasižymi efektyviu oro pralaidumu, tad, net ir aktyviai judant, išvengiama nemalonaus prakaitavimo jausmo. Juosmenį, kirkšnis ir rankogalius galima papildomai reguliuoti. Tai – ne tik didesnis komfortas, bet ir papildoma apsauga nuo sniego patekimo po rūbais.

„Extend size“ funkcija – praktiška galimybė pailginti kombinezono kojas ir rankas, taip „ištempiant“ rūbą net vienu dydžiu. Vadinasi, pasirinkus „Didriksons“ kombinezoną, augimo šuolis neužklups nepasiruošus ir šis pirkinys, tikėtina, bus tinkamas bent porą sezonų. 

„Didriksons“ kombinezonai – patraukli alternatyva ir tiems pirkėjams, kurie rinkdamiesi aprangą sau bei atžaloms, nepamiršta tvarumo idėjų. Kombinezonų paminkštinimas (izoliacinė medžiaga) yra gaminamas iš perdirbto poliesterio pluošto. Dažant kombinezono pamušalą naudojama „Solution Dye“ technika. Šis sprendimas, lyginant su kitomis dažymo alternatyvomis, leidžia sutaupyti net iki 80 proc. vandens.

„Didriksons“ kombinezonai orientuoti į ūgtelėjusius vaikus: dydžiai, siūlomi mūsų asortimente, prasideda nuo 80-to. Kombinezonų dizainas, lyginant su „Reima“, ar „Columbia“, taip pat yra šiek tiek „santūresnis“. Visgi, jei imponuojate šiam prekiniam ženklui, o Jūsų atžala pageidauja žaismingos lauko aprangos, tikrai išsirinksite priimtiną variantą estetikos atžvilgiu. 

Taip pat skaitykite