Kilo klausimų? 8 (5) 2080009
2021-10-12

Šildymas brangsta, o šilumos namuose nedaugėja?

Kai radiatoriai nedrąsiai pradeda šilti, o šilumos norisi daugiau... Crocs šlepetės tai viskas, ko Jums reikia patogiam ir šiltam poilsiui.

Kiekvienas rytas man yra ypatingas, mėgstu atsikelti anksti ryte ir basomis pėdomis, pasistiebus tipenti į virtuvę ir virti kavą, tada susivyniojus į pleduką skaityti horoskopus, rankose laikant šiltą kavos puodelį. Su laiku, šaltos ryto grindys nebe-atrodė tokios jaukios, tad pradėjau dairytis močiutės megztų vilnonių kojinių, tačiau radau Crocs namų šlepetes!

Crocs šlepetės

Pasirodo jose yra viskas, ko reikėjo mano nuostabiems rytams. Šlepetės pagamintos iš begalo minkšto vidpadžio, tad šaltas grindis pakeitė, švelnus prisilietimas. Crocs Slipper šlepetės dekoruotos ventiliacinėmis skylutėmis ir pagamintos iš švelnios tekstilės. O dirbtinės odos padas, leidžia užtikrintai dėti žingsnius, ant slidžių namų grindų.

Crocs šlepetės

Ilgą laiką mėgavausi šiomis šlepetėmis, tad nusprendžiau vyrui padovanoti tokias pat… Na žinote, retas vyras sau leis įsigyti ganėtinai brangias namų šlepetes. Dabar šalia mūsų lovos ryto laukia jau dvejos poros, nuostabių Crocs Classic Slipper šlepečių porų.

Tiesa, turime ir lauko terasą, kurioje saulėtais rudenio rytais mėgaujames geltonuojančiais medžių lapais... Laukui įsigyjome papildomas poras, pašiltinas ir minkštas Crocs klumpes!
Mano alyvinės spalvos klumpės, dekoruotos kailiuku, dar nepaliko abejingų draugių, tad jau žinau koks pasirinkimas taps ankstyva kalėdine dovana - ne tik praktiška, bet ir žaisminga!

Nenorintiems rinktis kelių porų, ar šviesių spalvų Crocs sukūrė klasikines šlepetes tinkamas viskam.Šios šlepetės turi besilankstančio užkulnį, kurio dėka šlepetės dėvimos dviems būdais. Dėl poliuretaninio pado ir veltinio šilto viršaus šlepetes galima avėti tiek namie, tiek lauke. 

Universaliausias pasirinkimas vertinantiems kokybės ir kainos santyki.

Taip pat skaitykite