Šią savaitę lietaus prekėms papildoma -20% nuolaida su kodu: 20RAIN
IŠSIRINK
Kilo klausimų? 8 (5) 2080009
2019-07-15

Šlepetės į miestą, į gamtą ir į vakarėlį

Vasara paskutiniais metais lepino didžiuliais karščiais, kai vien pagalvojus apie drabužius dažniausiai pasidarydavo negera, nes norėdavosi dėvėti tik maudymosi kostiumėlį ir gulėti prie vandens. Tokiu oru paplūdimio įsispiriamos šlepetės arba dar kitaip vadinamos “slides” gali tapti vienu geriausių avalynės pasirinkimų.

Paprastumas, lengvumas ir universalumas – trys raktažodžiai puikiai apibūdinantys šį avalynės tipą. Šių batų pasirinkimas dabar, be galo didelis, modeliai labai varijuoja, bet pagrindas dažniausiai yra sportinio stiliaus šlepetės arba kiek elegantiškesni variantai, dažniausiai odiniai arba medžiaginiai, siuvinėti ar įmantriau dekoruoti.

Tokie jų skirtumai leidžia juos skirtingai derinti arba paprasčiausiai pasirinkti tokią porą, kuri labiausiai atitinka jūsų asmeninį stilių ir poreikius, bet vis tiek išlieka patogi.

Sportinių “slides” pionieriais galima būtų pavadinti FILA – jų Morro Bay šlepetės su didžiuliu logotipu populiaros tiek tarp vyrų, tiek tarp moterų, tai vienas labiausiai klasikinių “slides” modelių į kuriuos lygiuotis pradėjo ir kiti prekės ženklai sukurdami savo variantus.

Šį sezoną CROCS pristatė ne mažą pasirinkimą įsispiriamų šlepečių tiek spalvų, tiek modelių prasme. Sau tinkamą ir be abejonės patogią avalynę ras tikrai kiekviena. Tuo tarpu, ZAXY prekės ženklas pristatė vasarišką spalvų paletę ir šiek tiek atnaujintas, savito modelio “slides” šlepetes.

Bet kurias sportines šlepetes galima derinti praktiškai prie visko, pradedant paprastais džinsiniais šortais ir marškinėliais, o nuvažiavus prie ežero jos tiks ir braidyti per smėliuotą krantą. Jos taip pat puikiai derės su paprastomis trikotažinėmis suknelėmis, kombinezonais, o atvėsus vakare bus nepamainomos derinant prie šviesių džinsų.

Jeigu sportinė stilistika ir guminės šlepetės vis dėlto nėra tai, ką norėtųsi dėvėti šią vasarą, tikrai nėra ko nusiminti, nes įsispiriamų variantų yra ir kitokių! TOMS savo asortimente turi be galo gražių ir patogių medžiaginių sandalų, pradedant paprastos kreminės spalvos pora, geometriniais motyvais siuvinėtomis poromis arba blizgesnėmis, metalo atspalvio poromis.

Pasirinkus tokį elegantiškesnį modelį, įsispiriamus sandalus galima būtų derinti prie lengvos lininės suknelės pasivaikščiojimui mieste arba nebijoti eksperimentuoti ir kombinuoti tokius batus einant į darbą, pavyzdžiui, prie lengvo vasarinio kostiumėlio ar baltų marškinių ir pieštukinio sijono, žinoma, jeigu ofiso aprangos kodas leidžia dėvėti atvirus batelius.

Taigi, įsispirkime į savo favorites ir pasinerkime į vasaros nuotykius!

Taip pat skaitykite