18 GIMTADIENIS - 18 PASIŪLYMŲ!
SUŽINOK ŠIANDIENOS GIMTADIENIO PASIŪLYMĄ!
SUŽINOK
Kilo klausimų? 8 (5) 2080009
2020-06-03

Zaxy – basutės kvepiančios vasara

Lengvos, patogios, kvepiančios basutės Zaxy –idealus pasirinkimas vasarai.

Pagaliau sulaukėme vasaros – nors visas laukimas buvo ganėtinai šaltas, vėjuotas, lietingas ir netgi snieguotas, šilti orai jau beveik čia ir pats laikas pradėti galvoti apie tinkamiausią avalynę karštoms vasaros dienoms.

Mados industrija kiekvieną sezoną mus sudrebina vis įdomesnėmis naujienomis ir kartais tam tikri daiktai gali įgauti visiškai kitokį amplua vien dėl to, kad vienas ar kitas dizaineris susigalvojo visiškai kitokią to daikto interpretaciją. Senos tendencijos atgimsta kitaip ir kartais taip, ko niekas tikrai nebūtų pagalvojęs.

Ar kas nors galėjo pagalvoti, kad Ariana Grande viešai dėvės Crocs ir tai bus didelis fashion statemenet?

Taip pat dabar niekam neatrodo keista, kai dideli ‚tėčio‘ kedai yra derinami prie gėlėtų suknelių, o atėjus vasarai ankščiau vadinamos ‚turistinės basutės‘ dabar yra taip ant bangos, kad dėvimos yra net ir į ofisą? Ar kada pagalvojote, kodėl taip įvyko?

Manau, tikrai nebe priežasties, vienas iš pavydžių - o Chanel mados namai, kurie ‚tėčio basutėms‘ tikrai turėjo labai didelę įtaką. Jų sukurtos grubiai atrodančios ir tikrai turistines primenančios basutės su lipniais užsegimais sukėlė daug ažiotažo mados pasaulyje, bet jau antras sezonas kaip jas be galo sunku įsigyti, nes visur viskas išparduota.

Paskutinis modelis, kuris atrodė peržengė visas ‚suprantamos‘ mados ribas buvo šios basutės pagamintos iš gumos – taip, guminės basutės, kurias dauguma populiariausių fashionistų dėvi ne tik į paplūdimį, bet ir pasivaikščiojimams mieste.

Kadangi Chanel nėra jau taip ir lengva įsigyti, o ir daugumai mūsų tikrai tai tikrai nėra pati prieinamiausia kaina, todėl noriu šiandien pasidalinti su jumis nerealiais pasirinkimais iš Zaxy.

Pirmas ir tikriausiai, kad bus mano visiškas favoritas yra Zaxy Complex Sand Plat AD – trijų galimų spalvų: baltos, kurios tiks prie visų šviesių suknelių ir džinsų, smėlio spalvos nerealiai atrodys su baltais drabužiais, ir juodos – tikrai man stipriai primenančios Chanel basutes, taigi puikiai atrodys prie derinių į miestą – nuo džinsų iki pilno kostiumo.

Šiek tiek romantiškesnis modelis man pasirodė Zaxy Freeze San Plat, dviejų galimų spalvų – juodos ir smėlio. Jas bus galima drąsiai derinti su gėlių raštais margintomis suknelėmis, bet norint, jos tikrai tiks ir prie grubesnių drabužių derinių kaip tiesūs džinsai ir odinė striukė ar didesnis džemperis.

Kito tipo batai, kurie yra tikrai nepamainomi vasaros metu yra, žinoma, įsispiriamos šlepetės. Zaxy turi daug įvairių modelių ir spalvų, bet aš labiausiai atkreipiau dėmesį į Flat Days Slide, kurias galima rinktis iš trijų spalvų (juodos, smėlio ir baltos) atsižvelgiant į jūsų garderobo atspalvius arba kiek moteriškesnis ir romantiškesnis modelis galėtų būti Reflex Slide (juodos ir smėlio spalvų).

Apibendrinus, kadangi visi šie batai yra pagaminti iš gumos, manau, kad yra svarbu atkreipti dėmesį į spalvas ir jeigu norisi universalesnio varianto, kuris tiktų ne tik prie jūros smėlio, bet ir į miestą, reikėtų rinktis neutralias spalvas vietoj ryškių, o modelį, žinoma, pasirinkti tokį, kuris labiausiai atspindi jūsų asmeninį stilių.

Taip pat skaitykite