18 GIMTADIENIS - 18 PASIŪLYMŲ!
SUŽINOK ŠIANDIENOS GIMTADIENIO PASIŪLYMĄ!
SUŽINOK
Kilo klausimų? 8 (5) 2080009
2020-11-10

Žiemos dvelksmas iš Kanados - Cougar

Atėjus antrai karantino bangai be galo svarbu tapo apsirūpinti drabužiai ir batais, kurie bus praktiški daug laiko praleidžiant namuose ir kažkur gamtoje bei lauke. Būtent tokiam laisvalaikiui ir gyvenimo būdui tinkama naujausia Cougar batų kolekcija. Jauki, šilta ir patogi.

Temperatūra lauke pradeda vėsti ir greitai jau pasieks 0 laipsnių, tai natūralu, kad visi pradedame norėti jaukumo, patogumo ir, žinoma, nesušalti. Atėjus antrai karantino bangai be galo svarbu tapo apsirūpinti drabužiais ir batais, kurie bus praktiški daug laiko praleidžiant namuose ir kažkur gamtoje bei lauke.

Būtent tokiam laisvalaikiui ir gyvenimo būdui tinkama naujausia Cougar batų kolekcija. Jauki, šilta ir patogi pagaliau atkeliavusi iš Kanados tiesiai į Baltijos rinką.

Pirmasis modelis Vanetta Suede yra pagaminti iš verstos odos, netikro kailio ir yra trijų puikių spalvų - šviesiai pilkos, žalsvos ir tamsiai rudos. Šie batai yra atsparūs vandeniui, kas visada svarbu lietuviškomis žiemomis, kai dažnai būna drėgna ir šlapia. Pasirinkus tinkamą spalvą, ji tikrai derės prie jūsų garderobo - nieko per daug iššaukiančio, natūralios žemės spalvos derės prie aplinkos.

Antrasis modelis yra Vanity Suede - taip pat zomšiniai ir yra dekoruoti netikru kailiu. Trys natūralios spalvos - juoda, pilkšva ir rusva - kiekvieno pasirinkimui, o kailiuko atspalviai leis kiekvienam išsirinkt, kas patinka labiausiai. Tokį modelį labai įsivaizduoju suderintą su slidinėjimo apranga, kalnais ir sniegu. Žinoma, kol nėra sniego, jauki batų pora puikiai pasitarnauja ir pasivaikščiojimams miške.

Paskutinis modelis yra Pillow Leather, ikoniškas Cougar modelis. Tai klasikiniai odiniai vidutinio aukščio batai su dygsniuotu pašiltintu aulu ir galima rinktis iš dviejų spalvų - juodos ir rudos. Jie nepralaidūs vandeniui ir yra pašiltinti, todėl bus labai praktiški lietingą rudenį ir drėgnomis žiemomis. Tokius batus galima labai paprastai derinti prie džinsų ar laisvalaikio kelnių.

VISĄ COUGAR KOLEKCIJĄ RASI ČIA

Taip pat skaitykite