Kilo klausimų? 8 (5) 2080009
2020-03-16

Camper – išskirtinio dizaino ir kokybės santykis

Nauja Camper pavasario kolekcija privalo rasti vietą tavo spintoje, o daugiau apie kruopščiai atrinktus modelius – fashionista Gema.

Kovo mėnesiui įpusėjus kiekvienas iš mūsų nori nenori pradedam galvoti apie tuos pavasarinius derinius, kai oras atšils, visi virusai pasitrauks iš mūsų pasaulio ir bus galima ramiai toliau vaikščioti po gatves ir kavines.

Ta proga noriu papasakoti apie labai įdomią, šiemetinę, Camper batų kolekciją. Mano galvoje šis prekės ženklas visada automatiškai asocijavosi su suvarstomais auliniais batais, kuriuos dauguma perkame, nes jie yra patogūs ir be galo praktiški.

Mano nuostabai šiemet, Camper pristatė kelis labai netikėtus ir žaismingus trumpaaulių batelių modelius, kurie, manau, puikiai tik tiek laisvalaikiui, tiek vaikštant į ofisą. Visų pirma, žinoma, tai būtų Camper Iman K200746 – žaismingesnės poros batelių tikriausiai niekur nerasite. Mane sužavėjo baltas padas, labai gaivus sprendimas pavasariui, ir, žinoma, unikalus spalvų pasirinkimas ir tai, kad abu bateliai yra skirtingų atspalvių. Šie bateliai yra pagaminti iš natūralios odos, turi itin patogų OrthoLite® vidpadį ir yra be galo lengvi. Pati turėjau pasitikrinti, iš ko jie pagaminti, nes tokių lengvų batelių dar tikrai nesu dėvėjusi. Tobula pora pavasario belaukiant!

Kitas modelis, kuris taip pat iškart atkreipė mano dėmesį, buvo Camper Pix K200687 ir tas nuostabus švelnios karamelės atspalvis. Dar vienas gaivaus oro gurkšnis ant jūsų kojų. 3D padas pagamintas naudojant X formos sukimo technologiją ne tik užtikrina stabilumą, bet ir atrodo itin unikaliai, tokio dizaino dar tikrai neteko niekur matyti. Šie bateliai taip pat tokie pat lengvi kaip oras, pagaminti iš natūralios odos ir yra labai patogūs. O jeigu šviesiai ruda spalva atrodo kiek per stipru ir nori visiškos klasikos ir saugesnio sprendimo, toks pat modelis yra ir juodos spalvos.

Pavasaris nebūtų lietuviškas, jeigu neturėtume lietingų ir šiek tiek vėsesnių dienų, kuriomis tikrai praverčia avalynė su storesniu padu, kuri tikrai neperšlaps ir nebus baisu vaikščioti per balas. Būtent tokie yra Camper Wonder K400319 – natūralios odos, pagamintas OrthoLite® vidpadis suteikia papildomą amortizaciją ir išlaiko kojas sausas, o šiuolaikiškas dizainas tikrai leidžia išlikti stilingam.

Paskutinioji pora, kuri man įstrigo yra juodos spalvos Camper Brutus K400325. Jie man primena dabar labai madingus „chunky boots“, nes turi tą šiek tiek grubesnę išvaizdą, bet šie aulinukai yra be galo lengvi, kas yra didelis pliusas, ypač paskutiniu metu, kai nemaža dalis mano minėtų „chunky boots“ yra labai sunkūs.

Taigi, pasirinkimų tikrai nemažai ir įvairių, tinkamų tiek skirtingoms oro sąlygoms, tiek skirtingoms asmenybėms, dabar beliko tik sulaukti tinkamo sąlygų, kada pagaliau bus galima visus šiuo batelius dėvėti!

 

VISĄ CAMPER KOLEKCIJĄ RASI ČIA: https://www.open24.lt/lt/camper/

Taip pat skaitykite