Šią savaitę lietaus prekėms papildoma -20% nuolaida su kodu: 20RAIN
IŠSIRINK
Kilo klausimų? 8 (5) 2080009
2019-11-14

Išskirtiniai aulinukai – Bronx

Šį sezoną jie mane dar kartelį nustebino, kai pristatė ne tik naujų kedų kolekciją, bet ir nemažą pasirinkimą rudeninių aulinukų. Įdomiausia ir netikėta kryptis – spalvų pasirinkimas.

„Bronx“ prekės ženklas mano radare atsidūrė, kai išpopuliarėjo vadinamieji dad sneakers ir ieškojau kažko, kas juos primintų, bet nebūtų „Balenciaga“, kurie kad ir kokie gražūs bebūtų kainuoja kiek daugiau nei norėtųsi išleisti batams. Taigi, beieškodama didelių sportbačių atradau „Bronx“ ir jų super didelius, chunky stiliaus batus.

Šį sezoną jie mane dar kartelį nustebino, kai pristatė ne tik naujų kedų kolekciją, bet ir nemažą pasirinkimą rudeninių aulinukų. Įdomiausia ir netikėta kryptis – spalvų pasirinkimas. Juodi aulinukai, žinoma, nenustebins nieko, bet prie juodų taip pat yra nemažas pasirinkimas baltų. Tikrai ne daug prekės ženklų pasiryžta kurti baltus rudeninius batus, nes juk jie tokie nepraktiški.

Visi batai šioje kolekcijoje yra dideli, masyvūs, storu padu, kuris, manau, leis bet kurį iš modelių dėvėti ir žiemos metu, kai paspaudžia šaltukas. Storesnė kojinė plius storas padas – ir jūs jau pasiruošę net ir ilgiems žiemos pasivaikščiojimams.

Kas man dar labai patiko, tai kad visi batai yra pagaminti iš ganėtinai minkštos odos. Tokį dalyką tikrai nelengva rasti dabartinėje batų pasiūloje, nes dauguma būna pagaminti iš kietesnės odos, kurią devynis iš dešimt kartų tenka pranešioti ir neretai tai tampa labai skausmingu procesu.

Šie „Bronx“ aulinukai, kad ir atrodo labai griežti, tikri baikerių batai, bet jų oda man pasirodė tikrai sukalbama, kuri nereikalaus viso pakelio pleistrų. Dar labai įdomi „Gamlett“ modelio detalė yra paminkštintas batų viršus, kuris maloniai apgaubs jūsų blauzdą.

Apibendrinant, džiaugiuosi, kad „Bronx“ išdrįso ir paleido į prekybą baltos spalvos batus, nes tai tikrai drąsu ir, jeigu jums patinka baikeriško stiliaus, grubesni aulinukai, bet galbūt martensai jau šiek tiek pabodo, „Bronx“ bus kaip švelnus naujo vėjo gūsis.

Taip pat skaitykite