Kilo klausimų? 8 (5) 2080009
2020-03-19

Kedai be kurių šį pavasarį niekaip – BRONX

Kai pamačiau Bronx naujausią pavasario kolekciją net aiktelėjau. Tiek daug gaivių spalvų ir storo pado kedų – visi puikiai tinkami dėvėti jau dabar!

Nežinau kaip jums, bet sportiniai bateliai man yra patys patogiausi batai iš visų. Jų turiu ne vieną porą – tiek sportui, tiek laisvalaikiui. Pastarajam pastebėjau, kad turiu tikrai nemažai porų, nes stipriai keičiantis mūsų klimatui ir labai šaltoms žiemoms pasitraukus, sportinius laisvalaikio batelius aš pradėjau nešioti ir žiemos metu. Šią žiemą ypatingai, kelių porų kedų su storesniu padu net nebuvau padėjusi į spintą „ilsėtis“ ir laukti pavasario.

Todėl, kai pamačiau Bronx naujausią pavasario kolekciją net aiktelėjau. Tiek daug gaivių spalvų ir storo pado kedų – visi puikiai tinkami dėvėti jau dabar!

Labai įdomus modelis man pasirodė BRONX 1553 Jaxstar 66327 – odiniai, todėl bus labai patogūs, o subtiliai blizganti medžiaga pridės įdomios tekstūros prie net ir pačio paprasčiausio drabužių derinio, o švelniai rausva spalva tikrai tiks prie pavasarinio garderobo spalvyno.

O jeigu esat universalių, baltų kedų paieškose, tai BRONX 1525 Baisley II bus idealus pasirinkimas. Labai gražus baltos atpalvis – ne akį rėžianti, bet šiek tiek „off white“, atrodys tikrai subtiliau prie kasdienių derinių, ypač tamsesnių drabužių, nes nebus tokio didelio kontrakto. Medžiaga – oda ir zomša, todėl tikrai bus kokybiška ir gerai nešiosis, o skirtingos tekstūros pridės labai stilingą prieskonį bendram įvaizdžiui.

Toks pat modelis, BRONX 1525 Baisley III, bet kitos spalvos derinys. Vietoj visos medžiagos „off white“ , šviesiai mėlynos detalės pagyvina visą modelį ir puikiai derės prie šviesių džinsų. Kaip ir dauguma Baisley modelių, šie taip pat turi maišytas medžiagų tekstūras, kurios man asmeniškai labai patinka, nes pats batas atrodo tikrai labai įdomiai ir gali tapti akcentu visam derinyje.

O pabaigai pasilikau, mano nuomone, pačią gražiausią ir įdomiausią porą - BRONX 1562 Bubbly. Kai pamačiau šiuos batus, iškart žinojau, kad jie bus mano favoritai. Perregimas padas man pasirodė labai įdomi detalė, kuri man primena retro stilistiką, bet kadangi likusi bato dalis yra tikrai šiuolaikiška, tai toks miksas atrodo tikrai labai nematytai ir stilingai. Taip pat, tokio tipo platforma suteiks jums šiek tiek ūgio, bet tai atrodys tikrai labai subtiliai, o tas „bubbly“ padas taip pat yra ir labai patogus, toks įdomus jausmas vaikštant juos apsiavus.

Taip pat skaitykite