Šią savaitę lietaus prekėms papildoma -20% nuolaida su kodu: 20RAIN
IŠSIRINK
Kilo klausimų? 8 (5) 2080009
2020-02-13

Kedai PORAI arba kitaip relationship goals

Nieko mieliau nei matchy matchy sportinių batelių įvaizdžiai ir galbūt, tikrai puikios dovanos tiek JAM , tiek JAI šios labai nešaltos žiemos proga (nes sportinę avalynę galima drąsiai dėvėti ir dabar) arba ruošiantis artėjančiam pavasariui.

Žiema eina į pabaigą, kartu su tuo artėja ir meilės diena – Šv. Valentinas. Mylėti vienas kitą yra tikriausiai vienas gražiausių jausmų, kuriuos galime jausti, bet pirmasis susižavėjimas ir įsimylėjimas, matyt, yra vis dėlto pats labiausiai nepakartojamas ir žavingas jausmas pasaulyje.

O kuri diena metuose, jei ne ši, leidžia dar kartelį pasijausti apsiseilėjusiai įsimylėjus, kai drugeliai pilve skraido vos nuo lengviausio prisilietimo ir viskas, ką norisi veikti susitiktus, tai susėsti apsikabinus ir nepaleisti vienas kito iš glėbio. O ta proga, matyt, nebus nieko mieliau nei matchy matchy sportinių batelių įvaizdžiai ir galbūt, tikrai puikios dovanos tiek JAM , tiek JAI šios labai nešaltos žiemos proga (nes sportinę avalynę galima drąsiai dėvėti ir dabar) arba ruošiantis artėjančiam pavasariui.

Ieškant panašių sportinių batelių modelių vyrams ir moterims, man akys iškart krypsta į New Balance. Jie turi tikrai nemažą pasirinkimą spalvų variacijų ir tikrai kultinius 373 arba 574 modelius.

Labai minimalistinis ir tikrai trendy pasirinkimas yra Adidas Yung modeliai. Storas padas bus tiesiog nepakeičiamas vėsesniu oru ir šiuos sportinius batus bus galima dėvėti tikrai visus metus.

Fila CMR  Jogger modelis sužavėjo sodriai chaki atspalvio pasirinkimu ir džiugina nerealiu storesniu padu, kuris tikrai neleis sušalti kojoms, o pavasarį atrodys nerealiai prie kirptų, trumpesnio ilgio džinsų.

Paskutinis, labai funky ir šviežias modelis yra Saucony Shadow citrininiai perliukai ir šiek tiek santūresni, old school kedus primenantys Saucony Azura.  Spalvos tiesiog kviečiasi pavasarį kuo greičiau ateiti, o kas geriau negu pagaliau šiltesni orai?

Taip pat skaitykite