Kilo klausimų? 8 (5) 2080009
2020-06-23

Kokias basutes rinktis šią vasarą? Atsakymą rasite čia!

Pamenu laikus, kai kompromiso tarp patogumo ir grožio būdavo neįmanoma surasti, tekdavo rinktis arba vieną arba kitą. Kaip džiugu, kad dabar tokių problemų nebekyla, nes pasirinkimas toks didelis ir geras, kad kiekvienam tikrai pavyks atrasti tai, ko reikia.

Šiandienos tema – basutės ir vasarinės šlepetės. Tai, tikriausiai, pagrindiniai batai šiltuoju sezono metu, nes yra ne tik patogu, bet ir nekaršta. Pamenu laikus, kai kompromiso tarp patogumo ir grožio būdavo neįmanoma surasti, tekdavo rinktis arba vieną arba kitą. Kaip džiugu, kad dabar tokių problemų nebekyla, nes pasirinkimas toks didelis ir geras, kad kiekvienam tikrai pavyks atrasti tai, ko reikia.

Pirmiausia norėčiau pristatyti naująją CROCS basučių kolekciją ir vieną iš modelių – Tulum. Baltos spalvos, nerealiai patogūs, pagaminti iš minkštos Matlite medžiagos, kuri yra be galo lengva ir maloni avėjimui. Spalvų pasirinkimas taip pat nemažas – juoda, geltona, koralų ir gyvatės odos imitacijos – tikrai tiks kiekvieno skoniui. Manau, kad tai yra basutės, kurios galės tarnauti ne tik einant į miestą, nes jie puikiai dera prie vasariškų sijonų arba džinsų, bet bus labai tinkami važiuojant prie ežero, į sodybą ar keliaujant gamtoje, nes medžiaga yra tokia, kuri visiškai nebijo vandens, todėl atlaikys betkokią aplinką ir orą.

Kitas labai smagus CROCS modelis yra Brooklyn – platforminės šlepetės. Labai patogios, lengvos ir komfortiškos, kas yra tikrai netikėta, nes dažniausiai platformos nebūna labai patogi avalynė dėl savo svorio. Brooklyn modelis tikrai puikiai tiks vasaros išvykoms ir pasivaikčiojimams mieste, o santūrios spalvos (juoda, kreminė ir gyvatės odos imitacija) tikrai leis jas derinti net ir prie vasarinių kostiumėlių, kas gali būti po to dėvima net ir į ofiso aplinką.

Tęsiant įsispiriamų šlepečių modelius, dar vienas nuostabus modelis, kuris man krito į akį yra Vagabond Erie. Mėtinės arba kreminės spalvos, natūralios odos, su neslystančiu guminiu padu, kuris bus labai patogus karštoms vasaros dienoms. Man labai patiko storesnis vidpadis, užsidėjusi šiuos batus jaučiuosi tikrai labai patogiai. Mėtinė spalva tiks prie visų nerealių vasariškų tonų, o derinant kreminės spalvos Erie, net nereiks daug galvoti, jos tiks prie absoliučiai visko!

Paskutinė odinė pora yra TOMS Amber Suede Metallic Marisa. Su dirželiu, visos pagamintos iš odos, o padas is gumos, kas yra neslystantis paviršius – visada didelis pliusas. Kadangi padas storesnis, turi išlinkimus pagal pėdos formą, todėl tikrai bus labai patogios betkokiam ilgesniam pasivaikščiojimui ir taip pat kelionėms.

O pačiai pabaigai, norėčiau papasakoti apie TEVA Original Universal sandalus – tikriausiai, modelis, kuris jau tapo klasika ir įsitvirtino ne tik tarp patogumą mėgstančių turistų, bet ir žymiausių fashionistų. Spalvų pasirinkimas be galo didelis – pradedant nuo vienspalvių juodų arba baltų iki įvairiausiais margintų spalvotų modelių. Šis Tevų modelis be galo patogus vaiksčiojant ilgas distancijas, o ir derinti basutes galima prie visko – šortų, džinsų, suknelių – viskas priklauso nuo jūsų pasirinktos basučių spalvos.

O koks bus jūsų pasirinkimas šiai vasarai?

Taip pat skaitykite