Kilo klausimų? 8 (5) 2080009
2019-09-04

Limituota Star Wars x TOMS batų kolekcija jau Lietuvoje!

Ši kolekcija atspindi tikruosius „Žvaigždžių karų“ herojus ir trilogijos klasikos elementus, ne veltui ir filmo herojai atvaizduoti ant ikonomis tapusių alpargatų bei itin lengvų TRVL Lite sportbačių.

Tikriausiai kiekvienas žiūrėjęs „Žvaigždžių karus“ sutiktų, kad tai filmas apie laikui nepavaldžią gėrio pergalę prieš blogį. Šiame filme kiekvienas, kuris stoja į kovą už teisybę gali tapti herojumi – nesvarbu, kas tai būtų, ar Jedai kariai ar mažieji droidai.

Būtent dėl to bendradarbiavimas su TOMS atrodo tokia natūralus ir organiškas – juk TOMS misija tokia pat kilni, Ji kviečia kiekvieną prisidėti nusiperkant batų porą ir taip padovanojant batus tiems, kuriems jų labiausiai reikia.

Ši kolekcija atspindi tikruosius „Žvaigždžių karų“ herojus ir trilogijos klasikos elementus, ne veltui ir filmo herojai atvaizduoti ant ikonomis tapusių alpargatų bei itin lengvų TRVL Lite sportbačių.Mėgstamą porą išsirinkti tikrai nebus sunku, nes kiekviena pora atspindi vis kitą trilogijos dalį. 

P.s. O gal seniai jau svajojai apie „matching shoes“ su savo vaikinu?  Galbūt ieškai dovanos „Star Wars“ dievinančiam broliui ar draugui? Bus lengva, nes visi batai UNISEX!

Star wars TOMS TRVL LITE SNEAKER

STAR WARS TRVL LITE SNEAKER

Baltos spalvos lengvieji TRVL sportbačiai išmarginti žymiausiais  „Žvaigždžių karų“ herojais ir frazėmis – jie bus atpažinti net tų, kurie niekada nėra matę šio filmo.

Star wars TOMS bateliai

STAR WARS DEATH STAR™ ALPARGATA

Šis alpargatų modelis atvaizduoja Death Star print’ą iš trilogijos „Star Wars: A New Hope“ filmo. Tamsi spalva simbolizuojanti didybę būnant geriausiu imperijos ginklu, kuris gali sunaikinti visą planetą. Modelis sukurtas tiek vyrams, tiek moterims.

 STAR WARS TOMS TRVL LITE SLIP-ON

 STAR WARS TRVL LITE SLIP-ON

Labai lengvi, įsispiriami juodos spalvos TRVL Lite sportbačiai vaizduojantys žybsinčius kardus ir labai įdomia detale ties kulnu – ant juostelės parašyta TOMS, bet Aurebesh kalba – tai supras tik tikri šio filmo fanai.

TOMS

 STAR WARS AT-AT™ ALPARGATA

Baltos spalvos alpargatos su didingaisiais AT – AT print’ais iš kultinio „Star Wars: Empire Strikes Back“ sukurtos tiek vyrams, tiek moterims.

Ši kolekcija – didžiulė duoklė visiems „Žvaigždžių karų“ fanams, kuri kombinuoja pačias gražiausias trilogijos idėjas su TOMS misija padėti tiems, kuriems to reikia labiausiai. Dabar kiekvienas fanas yra įgalintas iš tiesų atnešti kažką gero į galaktiką – viena TOMS pora padeda ne tik batais, bet ir prisideda prie daugybės kitų svarbių iniciatyvų pasaulyje.

Visą kolekciją rasi čia: https://www.open24.lt/lt/katalogas/toms-star-wars/

Taip pat skaitykite