Kilo klausimų? 8 (5) 2080009
2020-10-18

Pašiltintos ir minkštutės - naujos Crocs Lined klumpės

Moteriškos, vaikiškos ir vyriškos - Crocs Lined klumpės, kurias galima personalizuoti.

CROCS avalynė jau seniai įsitvirtino kaip viena patogiausių pasirinkimų laisvalaikiui. Šią vasarą populiariumo aukštumas pasiekusios klasikinės klumpės su Jibbitz papuošimais dabar jau ir pašiltintos. Kai radiatoriai nedrąsiai pradeda šilti, o lauke maloni saulutė – su šia Crocs avalyne norėsis ne tik šunį pavedžioti, tačiau ir mielai pasivaikščioti tiek namuose tiek lauke.

Galbūt iš pirmo žvilgsnio ir gali pasirodyti keista, bet minkštas, šiltas ir pėdoms be galo malonus pamušalas tikrai daro stebuklus. Šiuos Crocs norisi nešioti namuose, galbūt net be kojinių, nes vidus, kaip ir sakiau, labai labai mielas ir minkštas. Kadangi modelis universalus, jis tinkamas tiek vyrams, tiek moterims, o spalvų pasirinkimas irgi, kaip visada, tikrai nemažas. Crocs taip pat nepamiršo ir mažųjų, taigi šio modelio klumpes galima nupirkti ir vaikiškų dydžių. Neslystantis padas, manau, kad tikrai gelbės nuo netikėtų pasislydimų ir sumažins nugriuvimų ant žemės kiekį mažiesiems nešiotojams.

Žinoma, šiuos batus galite nešioti ir lauke, jie visiškai nesiskiria nuo klasikinio modelio, tiesiog turi papildomą sluoksnį viduje. Taip pat, reikėtų nepamiršti apie Jibbitz aksesuarus, kuriuos galite pritaikyti ir šiai batų porai ir taip juos personalizuoti. Toks pasirinkimas galit netgi tapti ankstyva kalėdinės dovanos idėja - ne tik praktiška, bet ir žaisminga!

VISĄ CLASSIC LINED CLOG KOLEKCIJĄ RASI ČIA

Taip pat skaitykite