Šią savaitę lietaus prekėms papildoma -20% nuolaida su kodu: 20RAIN
IŠSIRINK
Kilo klausimų? 8 (5) 2080009
2022-06-29

Pasmalsaukime: ką avi žinomi Lietuvos influenceriai?

Net jei ir nesate tas užkietėjęs socialinių tinklų fanatikas, kuris, vos tik radęs laisvą minutėlę, skuba patikrinti, ką veikia viena ar kita jo mėgstama socialinių tinklų žvaigždė, prisipažinkite: žvilgtelėti pro rakto skylutę į žymių žmonių gyvenimą smalsu ir jums!

Juolab, jog tam minėtos „žvaigždutės“, tiksliau – influenceriai, ne tik neprieštarauja, o netgi skatina. Viešumas apie viską ir visur – tai ir yra šios, prieš daugelį metų visiškai negirdėtos, o dabar „ant bangos“ esančios profesijos (ar net – gyvenimo būdo) atstovų „duona“.

Tad net neabejojame, jog mūsų mieli draugai ir ištikimi „Open24“ internetinės parduotuvės pirkėjai (kai kurie iš jų yra net tapę populiariausių mūsų siūlomų prekinių ženklų reklaminiu veidu!) Karolina Meschino, Orijus Gasanovas, Inidė Jasnauskaitė, Santa Mišenytė ir Paulius Mykolaitis (Paul de Miko) mielai sutiktų, jog savo akis nukreiptume į jų… kojas. Tiksliau – batus, kuriuos jie mielai avi.

Karolina Meschino – laisvalaikio avalynės „Diadora“ fanė

Karolinos Meschino veidas, o, svarbiausia, kojos šmėsčioja ne tik tarp mūsų klientų itin populiarios aktyviam laisvalaikiui ir sportui skirtos „Diadora“ avalynės reklamoje. Šio gamintojo laisvalaikio batai (o tiksliau – ryškių spalvų deriniu akį traukiantys ,,DIADORA Magic Basket Demi Wome's“ ir subtilesniais, smėlio spalvos elementais dekoruoti balti „DIADORA Mi Basket Row Cut“ kedai) turi savo vietą šios influencerės, drabužių linijos kūrėjos, nuostabią dukrytę auginančios mamos ir, savaime suprantama, labai žavingos bei charizmatiškos moters batų lentynoje, o neretai ir prisideda prie išskirtinio, akį traukiančio ir neabejotinai stilingo įvaizdžio kūrimo.

„Diadora“ batai – ne tik stilingi, bet ir patogūs, komfortiški bei, dėl įvairių gamybos metu pasitelktų šiuolaikinių technologijų, pavyzdžiui, efektyvios bato pado amortizacijos ar padidintos apsaugos nuo nusidėvėjimo, puikiai atitinka šiuolaikinio, aktyvaus žmogaus poreikius. Tarp gausybės išskirtinių modelių, ryškių spalvų ir drąsių jų derinių, rasite ir mažiau akį traukiančių variantų, tinkančių žmonėms, kurie nenori išsiskirti, o tiesiog ieško patogios, kokybiškos avalynės laisvalaikiui.

...o Santa ir Paul de Miko ištikimi „Crocs“ avalynei!

Jei reikėtų atsakyti į klausimą, kas bendro tarp Santos Mišenytės ir Paul de Miko (Pauliaus Mykolaičio), vienas iš teisingų variantų būtų… „Crocs“ klumpės. Šie, iš pažiūros labai skirtingi nuomonės formuotojai, pasirinko netgi tą patį klumpių modelį („Crocs™ Classic“), kurį neabejojame, avi ne tik kasdien, prireikus nueiti nusipirkti pieno į netoliese esančią parduotuvę ar atostogaudami kaime, bet ir laisvalaikiu, derindami prie įvairaus stiliaus aprangos (tiek, pavyzdžiui, plėšytų džinsų, tiek ir romantiškos suknelės). 

Juk klumpės – vienas universaliausių gamintojo „Crocs“ avalynės tipų, kuriam dar daugiau išskirtinumo gali suteikti originalieji „Jibbitz“ aksesuarai, tvirtinami specialiose skylutėse (šios, kaip supratote, atlieka ne tik ventiliacijos funkciją). Tiesiog puiki galimybė Santai, kuri, kaip žinoma, yra ir stilistė, išreikšti savo unikalų stiliaus pojūtį!

Jei idėjų, kaip „prisijaukinti“ „Crocs“ klumpes ne tik kasdieninėje, bet ir laisvalaikio aprangoje, dar gali pritrūkti, tai abejonių dėl šio gamintojo avalynės patogumo tikrai nekyla. Visa paslaptis glūdi analogų neturinčioje, biologinės kilmės „Croslite™“ medžiagoje, kuri, veikiama kojos šilumos, suminkštėja, taip prisitaikydama prie individualios pėdos formos ir užtikrindama maksimalų komfortą vaikštant. „Crocs“ klumpės ir kita šio gamintojo avalynė yra tokia lengva, jog nesunkiai galima pamiršti, kad apskritai esi su batais! Šį efektą dar labiau sustiprina puikios amortizacijos savybės, dėl kurių „Crocs“ avalynę rekomenduoja ir ortopedai. Ne mažiau svarbu ir tai, jog, mūvint klumpes ar kitus „Crocs“ batus, užtikrinama tinkama ventiliacija: kojos nekaista, neprakaituoja.

„Teva“ basutės – Orijaus ir Inidės pasirinkimas...

Prekinio ženklo „Teva“ patogios basutės bei sandalai vyrams ir moterims – tai avalynė, orientuota į keliautojų ir visų, užsiimančių kita aktyvia veikla šiltuoju metų laiku gamtoje, poreikių patenkinimą. Miško kalniukai, statūs kalno šlaitai, šlapi akmenys, kyšantys iš vandens: su „Teva“ – lengva, orui pralaidžia, paprastai apsiaunama ir nusiaunama, pėdos stabilumą garantuojančia, puikiai sukimbančia su įvairiais paviršiais bei nereikalaujančia ypatingos priežiūros avalyne – nėra jokių kliūčių. „Teva“ basutės sukurtos tam, jog galėtumėte judėti į priekį ir mėgautis visais gamtos teikiamais malonumais, nesukdami galvos, jog reikia saugoti batus! „Teva“ – tai ilgaamžė, patvari avalynė, atlaikysianti net ir pačius ekstremaliausius nuotykius!

Jei, mostelėjus burtų lazdele, galėtų prabilti „Teva Original Universal Urban Men's“ basutės, tikėtina, lydėjusios Orijų Gasanovą ne vienoje jo kelionių, įdomu, kokių kvapą gniaužiančių istorijų sužinotume? Aišku, galite paklausti ir paties Orijaus. Viena iš jo spalvingos asmenybės pusių – aktyvus keliautojas, su tuo susijusiais įspūdžiais besidalinantis ne tik siaurame artimųjų ir draugų rate, bet gerokai plačiau, pavyzdžiui, TV laidose.

Orijaus mėgstamos „Teva“ basutės – taiklus pasirinkimas vyrui, kuriam svarbu ne tik bekompromisis patogumas, bet ir stilingas įvaizdis. Šie, kaip ir kita „Teva“ vyrams skirta avalynė – puikus įrodymas, jog žygiams skirti batai nebūtinai turi atrodyti kaip senelio jaunystę primenantys sandalai. „Teva Original Universal Urban Men's“ basutės vyrams puikiai atrodo ne tik prie sportinio kostiumo gamtoje, bet ir džinsų ar šortų mieste.

Taip, ir mieste, vaikštinėjant senamiesčio grindiniu ar per naktį šėlstant vakarėlyje, patogios basutės – tiesiog „must have“ vasaros pirkinys! Nors dauguma „Teva“ basučių modelių, pasirinkus tinkamą aprangą, gali būti avimi tiek kasdieną, tiek laisvalaikiu ar net ir gerokai šventiškesnėmis progomis, bene patrauklias variantų miesto „turisčių“ akims – „Teva“ storapadės basutės. Pavyzdžiui, stilingosios „Teva Flatform Universal“ basutės, kurias pasirinko išskirtinį stiliaus pojūtį turinti mados turinio kūrėja Inidė Jasnauskaitė. Inidė sako, Inidė žino: tai, žiūrint jos sukurtus įrašus, iš kurių galima pasisemti daug vertingų idėjų, praverčiančių kuriant asmeninį stilių, daugiau nei akivaizdu!

„Teva“ storapadės basutės, pasirinkus pageidaujamą modelį, besiskiriantį dirželių spalva ir ornamentais, gali tapti nepamainomomis palydovėmis ne tik laisvalaikiu, bet ir darbe, pavyzdžiui, biure, kuriame (ten dirbantys neleis sumeluoti) „suvaikščiojamų“ kilometrų skaičius neretai būna iš tiesų sunkiai įsivaizduojamas. Aišku, jei pasirinkimo laisvės neapriboja kai kuriose įmonėse galiojantis vadinamasis darbo aprangos etiketas, kuriame kartais minimas ir draudimas dėvėti atvirą avalynę (taip taip, šiek tiek su logika prasilenkiantis reikalavimas...).

Taip pat skaitykite