VIDURNAKČIO IŠPARDAVIMAS!
-40% nuolaida atrinktoms prekėms kataloge su nuolaidos kodu: MOON40
Tik 2024.04.24 nuo 18:00 iki 2024.04.25 09:00
>>Akcijos sąlygos<<
Kilo klausimų? 8 (5) 2080009
2020-04-30

Pavasariniai deriniai su TOMS avalyne

Tikriausiai viena ikoniškiausių avalynių pavasario vasaros metu yra TOMS alpargatos. Vien jau jų forma man iškart asociuojasi su geru oru, išvykomis ir atostogomis.

Pavasariui gerokai įsibėgėjus, pats laikas pradėti galvoti apie patogią avalynę, kai oras tampa daug šiltesnis ir galimybių išeiti į lauką vis daugėja.

Tikriausiai viena ikoniškiausių avalynių pavasario vasaros metu yra TOMS alpargatos. Vien jau jų forma man iškart asocijuojasi su geru oru, išvykomis ir atostogomis.

Šį sezoną naujoje kolekcijoje gausu laiko patikrintų modelių ir nuostabių neutralių spalvų, kurios tiks prie bet kokio aprangos derinio. Būtent toks modelis, manau, yra Heritage Canvas Women‘s Alpargata – šviesiai pilkos ir tamsiai mėlynos spalvos, kurios garantuoju, pasitarnaus tiek dėvint mėlynus džinsus ar šortus, tiek puikiai tiks derinant su nuostabiom pastelinėm pavasario spalvomis.

Kitas labai akį patraukiantis modelis, kuris tiesiog šaukia vasara, jūra ir smėliu man pasirodė Woven Stripe Deconstructed Alpargata. Pintas padas taip puikiai dera su dryžuotu dizainu, kuris labai gražiai atrodys derinamas prie paprastų, bet patikrintų derinių – mėlynais džinsais, balta palaidine ir pintu krepšiu. Šios alpargatos taip pat labai gražiai derės prie lininių baltų suknelių ilgiems pasivaikščiojimams paplūdimyje.

Kaip ir minėjau, nors kolekcijoje yra nemažai laiko patikrintų spalvų ir print‘ų, mano akį taip pat patraukė labai įdomios tekstūros kaip oda, versta oda ir permatoma TPU medžiaga. Būtent tokia pora yra - Transluecent Women‘s Alpargata – iš veganiškų medžiagų pagamintos alpargatos. Jų subtiliai žvilganti noselė ir permatoma detalė šone tikrai pagyvina šį modelį, bet tuo pačiu, tai nėra labai iššaukiantys batai, kuriuos būtų sunku derinti. Sidabrinė spalva dera beveik prie visų žemės spalvų, todėl bus lengva derinti tiek su įvairių spalvų džinsais, suknelėmis ir sijonais.

Šiek tiek konservatyvesnis modelis, bet ne ką mažiau įdomus yra Leather Rope Sole Women‘s Alpargata – šviesiai oranžinės spalvos odinės alpargatos. Puikiai tinkamos tiek laisvalaikiui, tiek semi smart aprangos kodui darbo aplinkoje ir tikrai puikiai derės tiek prie šviesių kostiuminių kelnių arba baltų džinsų.

Pabaigai pasilikau patį labiausiai netikėtą TOMS modelį – Suede Rope Women‘s Sunset Slipon – tai visai netikėtas pasirinkimas, nes šie batai man labai primena Vans, bet tuo pačiu pintos detalės labai primena espadriles. Tokia kombinuota variacija puikiai tinka vasaros ir pavasario aprangos deriniams, o šviesiai rausvas ir rusvas atspalviai labai gražiai derės prie baltų, rudų, ir kreminių spalvos tonų jūsų aprangoje.

VISĄ TOMS KOLEKCIJĄ RASI ČIA: https://www.open24.lt/lt/toms/

Taip pat skaitykite