Šią savaitę lietaus prekėms papildoma -20% nuolaida su kodu: 20RAIN
IŠSIRINK
Kilo klausimų? 8 (5) 2080009
2019-11-18

Šilčiausia dovanos idėja - šlepetės

Taigi, tam, kad būtų šiek lengviau, turiu idėją visoms moterims ir merginoms jūsų artimųjų tarpe. Dovanokite šlepetes! Kokybiškos šlepetės gali būti tikras išsigelbėjimas šaltu sezono metu, bet, deja, tokias ne visada leidžiame sau įsigyti.

Artėja gražiausios metų šventės – Kalėdos ir Naujieji metai. Man jos pačios mieliausios, nes, ką labiau mėgstu šiuo metų laikotarpiu, tai papildomą dėmesį, kurį žmonės rodo vienas kitam. Tai gali būti mažos staigmenos, nuoširdesni pokalbiai arba tiesiog tas anksčiau nepasakytas ačiū. Dovanos, žinoma, irgi yra didelė dalis šių švenčių ir tai dažnai kelia didžiulį stresą tikriausiai kas antram iš mūsų. Mano nuomone, geriausias būdas sugalvoti puikią dovaną, tai įsiklausyti į žmogų ir mažas detales, kurias jis pamini kalbant. Tiesa, galbūt ne visada tam atsiranda laiko, kad ir kaip norėtųsi jo rasti, arba iš kai kurių žmonių tiesiog negalima ištraukti jokios informacijos!

Taigi, tam, kad būtų šiek lengviau, turiu idėją visoms moterims ir merginoms jūsų artimųjų tarpe. Dovanokite šlepetes! Kokybiškos šlepetės gali būti tikras išsigelbėjimas šaltu sezono metu, bet, deja, tokias ne visada leidžiame sau įsigyti.

Tai kas tos nerealios šlepetės? Man jos buvo EMU Mayberry – tokių kokybiškų nesu turėjusi, jos buvo be galo šiltos, bet tuo pačiu tinkamos nešioti šiltesniu periodu, nes jos pagamintos iš tikros avikailio vilnos, kuriose koja neperkaista. Jų padas labai lengvas ir lankstus, todėl nelūžta, kas yra ganėtinai dažna problema su pigesnėmis šlepetėmis. 

Šiais metais EMU patobulino Mayberry ir išleido Morphet modelį, kuris, man atrodo yra dar minkštesnis ir jaukesnis, nes turi ne dvi avikailio juosteles, o visas tris! Spalvos taip pat be galo kalėdinės – tamsi burgundiško vyno, tamsiai pilka (turėtų būti labai praktiška) ir be galo graži ir mano asmeninė favoritė – šviesiai kreminė.

Trečias EMU modelis, kuris man pasirodė be galo kalėdinis ir jaukus tai naujas Cairns Reverse. Įkvėpti klasikinio mokasino, papuošti jaukia avikailio detale ir lengvai blizgančia oda, šios šlepetės atrodo ne tik patogiai, bet ir labai stilingai. Kadangi apgaubia visa pėdą, bus labai šiltos, bet natūralus avikailis padės sureguliuoti temperatūrą ir koja tikrai neperkais.

Be EMU, mano akį šiemet patraukė TOMS įsispiriamos verstos odos šviesiai rudos spalvos, kurios atrodo visai kaip alpargatos, bet yra žieminė jų versija – su minkštu kailiu, kuris bus labai jaukus žiemos dienomis. Guminis padas, manau, būtų tinkamas dėvėti ir lauke, jeigu prireikt. Smagus faktas prisiminti yra tai, jog TOMS už vieną nupirktą batų porą padovanoja dar vieną tiems, kuriems jų labiausiai reikia. Taigi, perkant vieną dovaną, padovanosite dar vieną. 

Taigi viena kalėdinė dovanų jau jūsų kišenėje - kombinuokit šlepetes su kitais jaukiais dalykėliais kaip žvakė, karštas šokoladas, naminiai imbieriniai sausainukai ir tikrai paglostysit savo artimųjų širdis!

Taip pat skaitykite