18 GIMTADIENIS - 18 PASIŪLYMŲ!
SUŽINOK ŠIANDIENOS GIMTADIENIO PASIŪLYMĄ!
SUŽINOK
Kilo klausimų? 8 (5) 2080009
2020-10-12

Striukės bet kokiam orui – Columbia ir Didriksons

Šiandien noriu pakalbėti apie du prekės ženklus, kurių striukės atrodo tiek stilingai, tiek yra labai tinkamos lietuviškam rudeniui bei žiemai - Columbia ir Didriksons.

Kai už lango nuo ryto pila kaip iš kibiro, temsta greitai ir temperatūra pasikeičia nuo +10 nakties metu iki 2 ir vietomis net šalnos, tada supranti, kad bobų vasara pasibaigė ir peržengėm į naują - šaltojo sezono etapą, kuris tikriausiai tęsis artimiausius šešis mėnesius. Pereinamasis laikotarpis visada nelengvas, nes taip sunku atsisveikinti su vėjavaike vasara, bet nereikia nusiminti, juk ruduo atneša savo džiaugsmų ir švenčių, kurių, tikiu, kad visi laukiame.

 

Šiandien noriu pakalbėti apie du prekės ženklus, kurių striukės atrodo tiek stilingai, tiek yra labai tinkamos lietuviškam rudeniui bei žiemai. Pirmasis būtų Columbia - tikrai visiems labai gerai žinomas prekės ženklas, kurio striukės, sakyčiau jau yra klasika. Pasirinkimas platus - galima rinktis ir trumpesnę kaip Puffect jacket modelį, kuris jau ne vieną sezoną yra populiarus tarp jaunųjų fashionistų. Kita vertus, jeigu trumpas modelis jums neatrodo tinkamas pasirinkimas, visada yra variantų rinktis kiek ilgesnį modelį.

 Columbia turi ir vyriškų modelių, todėl reikėtų nepamiršti patarti ir savo draugui, broliui ar tėčiui, kad pavyzdžiui, Marquam Peak jacket modelis yra ne tik labai šiltas, bet ir puikiai atrodys. Spalvų pasirinkimas prasideda nuo klasikinės juodos iki chaki ir rudos, taigi tikrai kiekvienas susiras tai, ko jam reikia.

Didriksons yra kitas prekės ženklas, kuris turi taip pat be galo didelę pasiūlą striukių, kurios yra šiek tiek ilgesnės, kitaip dar vadinamos parkos. Su tokio modelio striukėmis tikrai niekada nebus šalta, todėl jausitės tikrai jaukiai visuose pasivaikščiojimuose tiek rudenį, tiek žiemą. Tokio modelio striukės yra sukurtos tiek vyrams, tiek moterims, todėl jeigu kils nors susiderinti savo aprangas, tai tikrai bus įmanoma!

Ryškioms asmenybėms Didriksons siūlo labai gražių spalvų - dangaus žydrumo mėlyną, šviesią alyvinę ir ryškią raudoną. Taip apsirengus šiuo oru tikrai nebus nuobodu! Žinoma, jeigu toks pasirinkimas atrodo per daug ryškus, visada galima rinktis neutralius žemės tonus kaip chaki žalios, šviesiai pilkos, na ir, žinoma, su juoda niekada neprašausite.

Tai tiek šiandienos rubrikai, kaip ir sakiau, nereikia laukti lapkričio vidurio įsigyti naujai striukei, nes tada geriausi pasirinkimai dažniausiai būna jau išpirkti.

VISĄ COLUMBIA IR DIDRIKSON KOLEKCIJĄ RASI ČIA

Taip pat skaitykite