Šią savaitę lietaus prekėms papildoma -20% nuolaida su kodu: 20RAIN
IŠSIRINK
Kilo klausimų? 8 (5) 2080009
2019-12-19

Vaikų judėjimas su ReimaGo sensoriu

Esate susirūpinę ar jūsų vaikai pakankamai juda, ar jie pakankamai aktyvūs darželyje ar mokykloje? Su ReimaGo ne tik galite sekti savo vaiko žingsnius, nueitą atstumą, bet ir tuo pačiu žaisti smagų žaidimą jūsų išmaniąjame telefone.

Vaikai tikrai daug bei aktyviai juda ir kartais labai smagu stebėti jų judėjimą kartu su Reima GO sensoriumi. Man šis sensorius buvo tikra naujiena, kurią vos gavę ir išbandę spėjome pamilti – jis ne tik fiksuoja vaiko aktyvumą, bet ir motyvuoja judėti daugiau. Skamba įdomiai, tiesa? Tad apie viską nuo pradžių!

Sensorius. Reima GO sensorius yra toks mažas daikčiukas, kuris puikiai telpa tiesiog į kišenę – Adelės Reima kombinezonas ją turi, tad kaskart išeidami iš namų įsidedame ir sensorių. Tai tarsi žaidimas, kuris ne tik motyvuoja, pralinksmina, bet ir padeda stebėti, ar vaikas pakankamai juda. Naudojant sensorių galima ne tik matyti, kiek žingsnių per dieną nuėjo vaikas, bet ir kokį atstumą įveikė.

Naudojimas. Reima GO sensorių labai lengva susinchronizuoti su specialia programėle, kurią per sekundę galima atsisiųsti į savo telefoną. Viskas labai paprasta – viena kita minutė ir jau gali telefone stebėti dienos judėjimo aktyvumą. Sinchronizuoti pakanka vieną kartą – to tikrai nereikia daryti kasdien.

Žaidimas. Nemokamoje Reima Go programėlėje galima sutikti personažą Goey, kuris kartu su vaiku juda per besikeičiančius kraštovaizdžius. Goey pradeda judėti iškart, kai tik Reima Go sensorius yra sinchronizuojamas su programėle, tad naudotis tikrai labai paprasta. Tai išties smagus ir motyvuojantis žaidimas vaikui, nes kartu su nuotaikingu personažu vaikas ne tik įveikia įvairius netikėtus, bet ir gauna įvertinimus. Visa tai tikrai skatina vaiką daugiau ir aktyviau būti lauke!

Savybės. Reima Go sensorius yra atsparus vandeniui, tad tikrai nėra ko bijoti, jei ir netyčia sušlaptų. Taip pat pats sensorius yra mažas, tad kišenėje jo net nesijaučia. Jei šeimoje yra daugiau vaikų, visus sensorius galima prijungti į vieną programėlę, tad vaikai tarpusavyje gali lenktyniauti įveikdami vis skirtingus iššūkius.

Taip pat skaitykite