Kilo klausimų? 8 (5) 2080009
2019-10-08

Rudens must have avalynė – aulinukai

Geriausias apavas tokiu oru man vienareikšmiškai yra auliniai batai – su jais šilta, nepučia vėjas, o jeigu šiek tiek palyja, kojos vis tiek lieka sausos.

Lietus už lango kas antrą dieną, jei pasiseka, ryte temperatūra dažniausiai nebesiekia net 10 laipsnių, vėjas toks stiprus, kad atrodo jog nukris ausys – taip, lietuviškas ruduo jau čia. Tokiu oru nėra jokios abejonės, kad norisi apsirengti šiltai, bet jei tik tai įmanoma, išlikti stilingai ir jaustis gerai.

Geriausias avalynė tokiu oru man vienareikšmiškai yra auliniai batai – su jais šilta, nepučia vėjas, o jeigu šiek tiek palyja, kojos vis tiek lieka sausos. O kalbant apie drabužius, vienas iš mėgstamiausių drabužių mano spintoje šaltojo sezono metu yra megztinis – turiu jų tikrai ne vieną ir ne du. Būtent todėl jau ne vienerius metus esu „išvedusi“ savo top rudens derinio formulę, kuri yra džinsai + megztinis + aulinukai + įvairūs aksesuarai.  

Iš pirmo žvilgsnio, aprangos derinio formulė gali skambėti kaip labai nuobodus dalykas – kiekvieną dieną nieko naujo, tas pats per tą patį. Bet neapsigaukite, savosios formulės atradimas turi tikrai nemažai pliusų. Visų pirma, visada jausitės patogiai, visų antra, ryte nereikės panikuoti, nes visada bus, ką apsirengti, visų trečia, apsiperkant žinosite, kokių drabužių ar batų jums tikrai reikia ir kas visada atras vietą jūsų spintoje.

Sukūriau aštuonis skirtingus savo formulės derinius panaudodama dviejų spalvų džinsus, įvairiausius megztinius ir, žinoma, skirtingų tipų aulinukus iš TOMS, Camper, Timberland, Vagabond ir Dr Martens.

Dr. MARTENS 1460 Mono + mėlyni džinsai + storas švarkas/megztinis + skrybelė

Nors šis švarkas ir nėra visiškai megztinis, aš jį mėgstu dėtis po paltais tad jis dar vienu sluoksniavimo elementu, puikiai dera prie juodų, kiek grubių martensų, o rudos spalvos skrybelė tik sustiprina tą rudenišką vaibą.

TOMS Leather Women's Nolita + kašmyro kepurė + baltas megztinis + rudas diržas

Patogūs bordiniai ilgaauliai, jų atspalvį paryškinantis rudas odinis diržas, gaivus baltas megztukas ir kepurė ant galvos – tiesiog kviečia į ilgus rudens pasivaikščiojimus su termosiuku arbatos.

TOMS Waterproof Leather Techy Nylon Women's Mesa + mėlyni džinsai + šviesiai pilka rankinė + pilkas megztinis

Megztinis priderintas prie batraiščių – kodėl gi ne? Tikrai labai gražiai susižaidžia abiejų daiktų atspalviai. O kai dar tie batai neperšlampami, tai tikriausiai nieko geresnio surasti ir nebūtų galima – vienas iš tų tinka visur derinių.

Timberland London Square Double Gore Chelsea + kreminiai džinsai + tamsiai mėlynas megztinis + auksinis pakabutis + juoda rankinė

Chelsea tipo aulinukai – pasaulinė klasika, o šių dvigubas padas atrodo ne tik įdomiai, bet ir  yra labai praktiškas – su tokiu tikrai nebus šalta. Derinau juodą su tamsiai mėlyna, nes man asmeniškai šios spalvos kartu atrodo be galo stilingai.

Vagabond Amina 4203-801 + kreminiai džinsai + rudas megztinis + juoda kepurė + auksinis pakabutis

Šviesūs džinsai, panašaus šilto atspalvio megztukas, iš juodų aulinukų kiek išlindusios tamsios kojinės ir keli auksiniai aksesuarai man skamba kaip labai smagi rudens uniforma. O dėl šviesių džinsų, kurie greit tepasi - įmesim į skalbyklę ir po kelių dienų dėvėsim vėl – tikrai neverta atsisakyti šios spalvos vien dėl to, kad ji ‚greitai‘ tepasi.

Camper Wonder K400319 + mėlyni džinsai + kreminis megztinis su kaklu + auksiniai auskarai

Megztiniai su kaklu yra vieni jaukiausių rudens drabužių, nes juose gali tiesiogine to žodžio prasme, pasislėpti. Plaukus susiriši į kuoduką, įsisegi masyvius auskarus, įsispiri į patogiausius batus ir pirmyn į miestą.

 

Vagabond Olivia 4817-140 + kreminiai džinsai + raštuotas megztinis + žaismingi auskarai

Nieko nėra gražiau nei auksiniai rudens lapai aplinkui, tai kodėl gi neįsigijus batų, kurie ir po lapų nukritimo primintų tą grožį? Šio išskirtinio atspalvio Vagabond aulinukai puikiai derės prie kreminių rudens spalvų ir atneš daug laimės kiekvieną dieną einant gatve.

Timberland London Square 6 IN Boot + kreminiai džinsai + megztinis aukštu kaklu + laikrodis + skrybelė

Grubesni tamsiai bordinės spalvos aulinukai ir kreminiai džinsai – nerealiai spalviškai atrodantis derinys, sunku būtų rasti kažką labiau rudeniško. O priderinus neutralų šiltą megztinį ir keletą aksesuarų kaip laikrodis ir skrybelė, derinys bus ne tik patogus, bet ir labai stilingas.

Taip pat skaitykite