Šią savaitę lietaus prekėms papildoma -20% nuolaida su kodu: 20RAIN
IŠSIRINK
Kilo klausimų? 8 (5) 2080009

Žiemos sezonas

Žiemos sezonas būna įvairus. Vienus mėnesius nepaliaujamai sninga, kitais vyrauja didėlė minusinė temperatūra, o kartais - plikledis. Taigi, kaip pasiruošti šaltąjam žiemos sezonui?

Žiemos sezonas — tinkama apranga šaltam orui!

Turbūt kiekvienas sutiksite, kad žiemos Lietuvoje būna labai įvairios. Kiekvieną rytą pažvelgus pro langą gali tekti gerokai pasukti galvą, ką šiandieną apsirengti, kaip aprengti vaikus ir kitus šeimos narius. Orai kiekvieną dieną gali mus nustebinti, todėl svarbu būti paruošus tinkamą aprangą sau ir kitiems, kuri tiktų bet kokiu oru. Sulaukus žiemos reikia paruošti rūbų spintoje gerokai vietos, kad tilptų visi svarbiausi žieminės aprangos atributai. Jei nesate užtikrinti, kas tai turėtų būti, Open24 sudarė žiemos aprangos suvestinę, skirtą nuo mažiausio iki didžiausio.

Pasiruoškite žiemai

Žieminė apranga vaikams

Kiekvienos mamos didžiausias rūpestis, kaip aprengti vaiką, kad jis nesušaltų, tačiau dažnai net nesusimąstome, keliais sluoksniais rūbų rengti vaiką, kad jis jaustųsi patogiai ir galėtų laisvai judėti. Pati svarbiausia sluoksniavimo taisyklė  yra rengti drabužius nuo ploniausio iki storiausio, nes toks drabužių sluoksniavimas padeda reguliuoti temperatūrą, kai vaikui pasidaro per šilta.

Pirmasis/ pagrindinis sluoksnis. Tai pats pirmasis sluoksnis, kuris būna prigludęs prie kūno, todėl renkantis drabužius, svarbu atkreipti dėmesį, kad jie būtų malonūs ir patogūs vaikui. Thermolite ir vilnos audinys puikiai tiks pagrindiniam sluoksniui, nes šios medžiagos yra visiškai pralaidžios orui ir jaučiasi maloniai liečiantis su oda.

Antrasis/ vidurinis sluoksnis. Šis sluoksnis sulaiko šilumą. Tai gali būti kelnės. Mūsų asortimente kelnės vaikams yra pagamintos iš švelnios ir šiltos medžiagos, efektyviai pernešančios drėgmę, turi elastingą juosmenį, todėl bus patogios vaikui.  Kitas svarbus rūbas – džemperis, kuris puikiai tinka po viršutiniais drabužiais. Dar viena išeitis nesušalti – termo rūbai vaikams, kurių paskirtis reguliuoti kūno temperatūrą ir palaikyti šilumą. Flysas yra puikus pasirinkimas viduriniam sluoksniui, nes jis yra kvėpuojantis ir savo šilumos savybėmis prilygsta vilnai.

Trečiasis/ viršutinis sluoksnis. Svarbiausia šio sluoksnio funkcija yra apsaugoti nuo drėgmės, šalčio ir vėjo. Jeigu norite, kad Jūsų vaikas saugiai mėgautųsi žiemos pramogomis, geriausia išeitis – kombinezonai vaikams. „Reima“ kombinezonai vaikams pasižymi puikiomis savybėmis: visiškai nepraleidžia vandens, pagaminti iš kvėpuojančios ir vėjui nepralaidžios medžiagos, turi elastinius rankovių ir kelnių galus, kurie apsaugo, kad nepatektų sniego po rūbais. Šaltomis dienomis neabejotinai svarbiausia šiluma. „Columbia“ kombinezonai vaikams yra pagaminti iš mikro vilnos ir yra pašiltinti natūraliais anties pūkais, o rankovių ir kelnių galai užsilenkia, kad sulaikytų šilumą kombinezono viduje. Visi Open24 internetu parduodami kombinezonai vaikams pasižymi unikaliomis savybėmis ir yra pritaikyti ne vienam sezonui, pavyzdžiui, „Didriksons“ kombinezonai vaikams pasižymi „extend size“ funkcija, kuri leidžia rankoves ir kelnių galus prailginti vienu dydžiu. Taip pat galima rinktis vientisus arba dviejų dalių kombinezonus, kai prireikus galima nuvilkti vieną kombinezono dalį.

Kitas ne mažiau svarbus rūbas žiemą yra striukės vaikams. Open24 pateikia platų žieminių striukių asortimentą. Čia galite rasti striukių, kurios tinka kasdienai ir striukių, kai reikia apsirengti gražiau. Visos striukės vaikams pasižymi jau anksčiau minėtomis savybėmis: jos pagamintos iš medžiagos, kuri atspari nešvarumams ir drėgmei, turi elastingus rankogalius, yra nuimami gaubtai ir kišenės su užtrauktukais. Taip pat galima rinktis trumpesnius ir ilgesnius striukių variantus, priklausomai nuo oro ir progos.

Kai išsirenkame rūbus, būtina pasirūpinti kojomis. Žiemą svarbu, kad avalynė pasižymėtų tokiomis savybėmis: būtų atspari drėgmei, neslystų, šildytų kojas. „Crocs“ batai vaikams yra lengvai valomi ir greitai džiūstantys, turi dygsniuotą guminį padą, užtikrinantį puikų sukibimą su kelio danga, maloniai apgaubia koją, yra minkšti ir komfortiški,  be to atrodo patraukliai.

ŽIEMOS NUOTAIKA

Tiems, kas mėgsta puoštis ir turėti unikalius batus - žieminiai Jibbitz aksesuarai yra puikus sprendimas. Visi susiduriame su situacija, kai tam, kad kojos nešaltų, nešiojame šiltus batus lauke, tačiau ką daryti, kai kojos viduje kaista dėl žieminių batų? Puikus sprendimas darželyje, mokykloje ar darbe - persiauti į “Crocs” klumpes, su kuriomis koja nebeprakaituos ir galėsite džiaugtis žieminio stiliaus batais! Čia rasite žieminės tematikos Jibbitz aksesuarus:

ŽIEMOS NAUJIENOS

Žiema yra nenuspėjamas sezonas, todėl reikia pasiruošti visiems žiemos orams: žiemos speigui, nuolatiniam sniegui, plikledžiui, šlapdribai bei didelei minusinei temperatūrai. Temperatūra lauke pradeda vėsti ir greitai jau pasieks 0 laipsnių, tai natūralu, kad visi pradedame norėti jaukumo, patogumo ir, žinoma, nesušalti. Open24 rasite apranga kiekvienai žiemos išdaigai! Sužinokite daugiau:

2022-02-09

„Reima“ laimėjo ISPO ir “Scandinavian Outdoor“ apdovanojimą už novatoriškus vaikiškus batus

„Reimatec Megapito“ batai laimėjo ISPO apdovanojimo nugalėtojo 2022 sertifikatą ir „Scandinavian Outdoor“ apdovanojimą vaikų kategorijoje.

PLAČIAU

2021-11-19

Kalėdinių dovanų gidas

Originalių, tvarių Kalėdinių dovanų idėjų gidas

PLAČIAU

Vaikų žiemos aprangos kapsulė: svarbiausios jos dalys

Besikeičiant sezonui keičiasi ir vaikų drabužiai – labai dažnai spinta prisipildo taip, kad būna sunku ne tik mamai, bet ir vaikui pasirinkti, ką rengtis kiekvieną dieną – visko būna ženkliai per daug. Tam, kad būtų lengviau tiek pačiam vaikui išsirinkti savo drabužius kiekvienai dienai, tiek mamai ramu, kad yra pakankamai šiltų drabužių žiemai, visada padeda teisingai sudaryta drabužių kapsulė. Ypatingai ji reikalinga šaltuoju laikotarpiu, kai tinkamai parinkti baziniai drabužiai užtikrina, kad nebus baisu net ir patys didžiausi šalčiai.

PLAČIAU

 

Žieminė apranga moterims

Sulaukus žiemos spintoje turi kabėti ne viena striukė. Open24 elektroninėje parduotuvėje pateikiamos įvairiausios striukės moterims. Vienos striukės yra skirtos ilgesniam laiko praleidimui lauke, pavyzdžiui, žaidžiant su vaikais. Tokios striukės turi būti šiltos, neperšlampamos ir patogios. Kitos striukės yra skirtos ne tik kasdieniam dėvėjimui, bet ir pasipuošti, atrodyti stilingai, bet jaustis patogiai ir šiltai. Yra trumpesnio stiliaus ir ilgesnio stiliaus striukės, kitaip dar vadinamos parkos. Su tokio modelio striukėmis tikrai niekada nebus šalta, todėl jausitės tikrai jaukiai visuose pasivaikščiojimuose.

Kai lauke būna plikledis, sninga ar krenta šlapdriba, taip pat pravers ne viena batų pora, o gal netgi rasite optimalų variantą, tinkantį tiek kasdienai, tiek pasipuošimui. Žieminiai batai moterims turi garantuoti maksimalią apsaugą nuo šalčio, būti neslidūs, nepralaidūs vandeniui, gerai apgaubti koją ir neleisti jai sušilti. Mūsų prekių asortimente tikrai rasite tokius batus, be to yra didelis spalvų, modelių ir stiliaus pasirinkimas.

Žieminė apranga vyrams

Sulaukus žiemos spintoje turi kabėti ne viena striukė. Open24 elektroninėje parduotuvėje pateikiamos įvairiausios striukės vyramsDidriksons yra vienas iš prekės ženklų, kuris turi be galo didelę pasiūlą striukių, kurios yra šiek tiek ilgesnės, kitaip dar vadinamos parkos. Su tokio modelio striukėmis tikrai niekada nebus šalta, todėl jausitės tikrai jaukiai visuose pasivaikščiojimuose lauke žiemą.

Dar reikėtų nepamiršti striukės, kurią būtų galima vilkėti užsiimant žiemos sportu ar pramogomis lauke. Tačiau bet kokiai žiemos veiklai itin svarbus tinkamas pasiruošimas – šilta apranga ir avalynė. Kaip ir vaikams, taip ir suaugusiems visada pravartu savo spintoje turėti termo drabužius, kombinezoną ar kitus drabužius, kurie palaiko šilumą, gerai perneša drėgmę, greitai džiūsta, nesitepa. Visa tai galite rasti Open24 elektroninėje parduotuvėje.

ŽIEMOS PRAMOGOS

Žiemos metu galime užsiimti begale skirtingų veiklų lauke: nuo sniego senio lipdymo prie namų iki slidinėjimo užsienyje. Tačiau bet kokiai žiemos veiklai itin svarbus tinkamas pasiruošimas - šilta apranga ir avalynė. Open24 rasite visas būtinas prekes, kad žiemos pramogos nesibaigtų peršalimu! Rekomenduojame įsigyti termo drabužius tiems, kas planuoja slidinėti, o šilti kombinezonai bus puikus pirkinys kiekvienam vaikui, kuris nekantrauja žaisti sniege, čiuožinėti nuo kalniuko su rogutėmis, daryti sniego angelus ar lipdyti sniego senį. Pasižvalgykite:

ŽIEMOS NUOLAIDOS

Jei norite, kad tiek Jūsų vaiko, tiek Jūsų apranga ir avalynė pasižymėtų tokiomis pačiomis savybėmis, užsukite į Open24 ir išsirinkite, ko labiausiai reikia. Geriausias metas įsigyti batus ar striukę žiemai yra dabar! Open24 kviečia ruoštis žiemai jau dabar ir siūlo žiemos aprangą ir žiemos avalynę, kuriai dabar taikoma nuolaida. Daugiau žieminių prekių su nuolaida rasite užsukę.

DUK

Kuo yra ypatingi „Reima“ kombinezonai?

Reima“ kombinezonų išskirtinumas – „Reimatec“ membraninis audinys, iš kurio yra pagaminti dauguma šio gamintojo kombinezonų modelių. „Reimatec“ kombinezonai apsaugo vaikus nuo vėjo, vandens ir sniego, taip pat yra pralaidūs orui. Šis audinys yra pagamintas iš saugių medžiagų, kurių sudėtyje nėra sveikatai ir aplinkai pavojingų fluorangliavandenilių. Medžiagai, kuri yra padengta vandenį ir purvą atstumiančia danga, reikia mažiau skalbimų: nešvarumus galima tiesiog nuvalyti drėgna šluoste. „Reimatec“ apranga vaikams pasižymi ilgaamžiškumu – audinys yra atsparus trinčiai. „Reima“ kombinezonai yra saugus ir tvarus pasirinkimas, pasižymintis kokybe bei funkcionalumu. O, dėl funkcinių detalių, kombinezonai yra pritaikyti įvairiems vaiko augimo etapams. 

Taip pat skaitykite